Studentima želimo pružiti priliku za primjenu stečenih znanja i razvoj novih vještina u multidisciplinarnoj okolini!

eSTUDENT je studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija.
Završnicaweb

tb_rovinj
Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, brojimo preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadesetak projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Na početku svake akademske godine održavamo pristupni proces tijekom kojeg primamo nove članove. U tom periodu sve informacije o učlanjenju možeš saznati putem naše web ili Facebook stranice. Također sve informacije možeš dobiti na štandovima koji će biti postavljen na različitim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu (EFZG, FER, PMF, Pravo i mnogi drugi).

Kako izgleda pristupni proces možeš saznati putem sljedeće poveznice.
stand

stand
Ako se već sada želiš uključiti u naše aktivnosti, to možeš učiniti tijekom cijele godine putem sljedećih aktivnosti:
  • posjeti neka od predavanja i radionica koja organiziramo,
  • uključi se na neko od naših natjecanja,
  • dođi na neki od naših tuluma i
  • prati web i Facebook stranicu na kojima ćeš moći naći obavijesti o svemu nabrojenom.
Sve to ti daje mogućnost da već sada upoznaš Udrugu i neke njezine članove, stekneš nezaboravno iskustvo, a zatim se sljedeće godine i službeno uključiš u rad eSTUDENTa.