eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative od početka vode studenti koji su motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, kroz potporu te kroz podizanje kvalitete njihovog studiranja. eSTUDENT su u početku činili studenti Ekonomskog fakulteta i FER-a, danas naši članovi dolaze s gotovo svih fakulteta u Zagrebu. Svim članovima je zajednička strast, entuzijazam i kreativnost koja nas motivira da širimo postojeće projekte i stvaramo nove. Time dajemo priliku nama samima, ali i ostalim studentima da se dodatno educiraju, odvaže na nove izazove i steknu dodatna iskustva tijekom fakulteta. Kroz zajednički rad razvijamo svoju kreativnost i kontinuirano učimo. Svemu što radimo pristupamo iskreno, motivirano i pozitivno dok ne pretočimo svoje vizije u stvarnost.

Završnicaweb
tb_rovinj
    Svake godine organiziramo više od 30 različitih projekata na kojima sudjeluju tisuće studenata iz cijele Hrvatske, ali i regije. To ne bi bilo moguće bez snažne podrške akademske i poslovne zajednice. U poduzećima i fakultetima našli smo partnere i prijatelje koji prepoznaju volonterski rad više od 300 naših članova svake godine.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Na početku svake akademske godine održavamo pristupni proces tijekom kojeg primamo nove članove. U tom periodu sve informacije o učlanjenju možeš saznati putem naše web ili Facebook stranice. Također sve informacije možeš dobiti na štandovima koji će biti postavljen na različitim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu (EFZG, FER, PMF, Pravo i mnogi drugi). Kako izgleda pristupni proces možeš saznati putem sljedeće poveznice.
stand

stand
Ako se već sada želiš uključiti u naše aktivnosti, to možeš učiniti tijekom cijele godine putem sljedećih aktivnosti:
  • posjeti neka od predavanja i radionica koja organiziramo,
  • uključi se na neko od naših natjecanja,
  • dođi na neki od naših tuluma i
  • prati web i Facebook stranicu na kojima ćeš moći naći obavijesti o svemu nabrojenom.
Sve to ti daje mogućnost da već sada upoznaš Udrugu i neke njezine članove, stekneš nezaboravno iskustvo, a zatim se sljedeće godine i službeno uključiš u rad eSTUDENTa.

Prijavi se na naš mjesečni newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

eSTUDENT newsletter

* indicates required

Molimo te, izaberi sve načine na koje bi ti se eSTUDENT mogao javiti:

Možeš maknuti prijavu u bilo koje vrijeme klikom na link koji se nalazi u donjem dijelu našeg newslettera. Za informacije o privatnosti posjeti naš web.