eStudent Logo

Projekti

Nakon gotovo 16 godina postojanja, eSTUDENT uspješno razvija i provodi brojne projekte na kojima zajednički rade članovi, željni učenja i stjecanja dodatnih iskustava te osobnog razvoja.

Svim članovima Udruge zajednička je motiviranost, entuzijazam i kreativnost, što nas potiče da neprestano usavršavamo postojeće projekte, ali i da stvaramo nove kako bismo pozitivno utjecali na cijelu studentsku zajednicu.

eStudent Projekti

Starter je sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte direktno povezuje studente i poduzeća. Sastoji se od više projekata, a to su Starter sustav, Starter priručnik, Izleti na buduće radno mjesto te dva velika, jedinstvena događaja – Career Speed Dating i Business Matchmaker. Svi projekti služe približavanju poduzeća i budućih radnih mjesta studentima.Namijenjen je studentima koji za vrijeme studiranja žele steći dodatna znanja i vještine, a kojima se Starterom pružaju smjernice i savjeti za ulazak u poslovni svijet.

Sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte izravno povezuje poslodavce i studente.

Business Matchmaker
scheduled

Business Matchmaker

Business Matchmaker jednodnevno je "speed dating" događanje namijenjeno studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Career Speed Dating
past

Career Speed Dating

Career Speed Dating je spoj selekcijskog intervjua i speed datinga, a namijenjen je studentima tehničkih i STEM fakulteta.

Izlet na buduće radno mjesto
active

Izlet na buduće radno mjesto

Izlet na buduće radno mjesto pruža studentima priliku da nekoliko sati provedu u jednom od renomiranih poduzeća te se na taj način...

Starter priručnik
scheduled

Starter priručnik

Priručnik sadrži mnoštvo profesionalnih savjeta i trikova, a namijenjen je studentima koji žele steći dodatna znanja i vještine.

Starter sustav
active

Starter sustav

Svakom studentu koji traži praksu, pripravništvo ili zaposlenje, ponudu za posao šaljemo direktno na email. Kako je to moguće?

Prateći svjetske trendove, eSTUDENT donosi novu platformu za studentska natjecanja - LUMEN. Prvi i najveći takav projekt na ovim prostorima, svoju prvu godinu postojanja započinje s četiri različita područja: business, data science, development i engineering. Jedinstvenim spojem područja, na jednom se mjestu ujedinjuju proaktivni studenti i poduzeća. Osim usavršavanja na pojedinom području, studenti postaju kvalitetniji i kompetentniji kandidati budućim poslodavcima. Osim navedene platforme, nastavljajući dugogodišnju tradiciju i dalje se održavaju i druga natjecanja u organizaciji Udruge, a pokrivaju područja ekonomije, prezentacijskih vještina, prava, kulinarskih sposobnosti i mnoga druga. Nakon 15 godina postojanja, Udruga je svoje djelovanje proširila i na Rijeku i Varaždin, u kojima se organiziraju neka od natjecanja.

Pokažite svoje vještine, naučite nešto novo i osvojite vrijedne nagrade.

Accounting Battle
scheduled

Accounting Battle

Jedinstveno natjecanje iz računovodstva koje studentima pruža priliku da znanje stečeno na fakultetu primjene za rješavanje poslov...

Brocoola
past

Brocoola

Cool natjecanje za studente koji se žele okušati u svojim kulinarskim sposobnostima. Pokaži nam da zdrava prehrana nije luksuz!

LUMEN
active

LUMEN

Najveće studentsko natjecanje u regiji koje obuhvaća široki spektar područja: business, data science, engineering i development.

LUMEN Business
active

LUMEN Business

Najveće studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, javlja se kao nasljednik Case Study Competitiona.

LUMEN Data science
active

LUMEN Data science

Natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka, strojnog učenja i umjetne inteligencije, javlja se kao nasljednik Mozgal...

LUMEN Development
active

LUMEN Development

Najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija u Republici Hrvatskoj, nastalo kao nasljednik App Start Contesta....

LUMEN Engineering
active

LUMEN Engineering

Jedinstveno natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike i računarstva, javlja se kao nasljednik Elektroboja...

Moot Court Croatia
active

Moot Court Croatia

Natjecanje u obliku simuliranog suđenja namijenjeno studentima prava u kojem mogu svoje stečeno znanje primijeniti u praksi.

Presentation skills
active

Presentation skills

Presentation skills natjecanje je u izradi i izlaganju prezentacija na koje se natjecatelji prijavljuju individualno ili u paru.

Community je skupina koja je svojim aktivnostima i projektima usmjerena prema van, odnosno, sastoji se od timova čiji je rad kroz godinu namijenjen široj publici - poduzećima, studentima, skupinama kojima je potrebna humanitarna pomoć te najmlađim uzrastima.
Svojim proaktivnim, prosocijalnim i empatičnim duhom članovi skupine kroz svoje projekte usrećuju potrebite, prenose znanje, promoviraju različita područja znanosti i povezuju studente s najboljim poduzećima.

Inspirativni, edukativni, zabavni i društveno korisni događaji na jednom mjestu.

Financial Week
past

Financial Week

Glavni cilj projekta je približiti studentima zanimljivosti i aktualne teme iz svijeta financija.

Humanitarni božićni turnir
past

Humanitarni božićni turnir

Organiziran je turnir u beli i pikadu gdje se skupljao dobrovoljni prilog za udrugu "Sklonište dobrote".

Kopačka solidarnosti
scheduled

Kopačka solidarnosti

Humanitarni malonogometni turnir na kojem studenti i poduzeća zajedničkim snagama skupljaju novčana sredstva za pomoć potrebitima....

Mozak voli zdravo
active

Mozak voli zdravo

Projekt koji se sastoji od konferencije, niza interaktivnih radionica i natjecanja Brocoola s ciljem promicanja zdravog načina živ...

Nepotrebno je nekome potrebno
scheduled

Nepotrebno je nekome potrebno

Humanitarni projekt s ciljem prikupljanja materijalnih potrepština koje ljudima nisu potrebne te doniranjem udrugama i domovima.

Vodič za brucoše
active

Vodič za brucoše

Priručnik namijenjen brucošima kako bi uz različite informacije i savjete uspješno zakoračili u studentski svijet.

Zlatni Indeks
scheduled

Zlatni Indeks

Jedinstveni projekt kojim studenti nagrađuju poduzeća za kontinuirani doprinos rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu.

Znanost za sve
active

Znanost za sve

Projekt obuhvaća ideje studenata sa zajedničkim ciljem: pokazati djeci i onim starijima da znanost može biti i je zabavna i zaniml...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri