eStudent Logo

Projekti

Nakon gotovo 16 godina postojanja, eSTUDENT uspješno razvija i provodi brojne projekte na kojima zajednički rade članovi, željni učenja i stjecanja dodatnih iskustava te osobnog razvoja.

Svim članovima Udruge zajednička je motiviranost, entuzijazam i kreativnost, što nas potiče da neprestano usavršavamo postojeće projekte, ali i da stvaramo nove kako bismo pozitivno utjecali na cijelu studentsku zajednicu.

eStudent Projekti

Starter je sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte direktno povezuje studente i poduzeća. Sastoji se od više projekata, a to su Starter sustav, Starter priručnik, Izleti na buduće radno mjesto te dva velika, jedinstvena događaja – Career Speed Dating i Business Matchmaker. Svi projekti služe približavanju poduzeća i budućih radnih mjesta studentima.Namijenjen je studentima koji za vrijeme studiranja žele steći dodatna znanja i vještine, a kojima se Starterom pružaju smjernice i savjeti za ulazak u poslovni svijet.

Sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte izravno povezuje poslodavce i studente.

Business Matchmaker
scheduled

Business Matchmaker

Jednodnevno događanje namijenjeno studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koje spaja selekcijski intervju i speed dating.

Career Speed Dating
active

Career Speed Dating

Career Speed Dating je spoj selekcijskog intervjua i speed datinga, a namijenjen je studentima tehničkih i STEM fakulteta.

Izlet na buduće radno mjesto
active

Izlet na buduće radno mjesto

Edukativni posjeti koji pružaju studentima priliku da u nekoliko sati upoznaju željeno poduzeće i razviju nove vještine.

STARTER priručnik
active

STARTER priručnik

Priručnik sadrži mnoštvo profesionalnih savjeta i trikova, a namijenjen je studentima koji žele steći dodatna znanja i vještine.

STARTER Sustav
active

STARTER Sustav

Tražiš posao, praksu ili pripravništvo? STARTER Sustav ti na mail šalje oglase poduzeća sukladno tvom području interesa!

Prateći svjetske trendove, eSTUDENT donosi novu platformu za studentska natjecanja - LUMEN. Prvi i najveći takav projekt na ovim prostorima, svoju prvu godinu postojanja započinje s četiri različita područja: business, data science, development i engineering. Jedinstvenim spojem područja, na jednom se mjestu ujedinjuju proaktivni studenti i poduzeća. Osim usavršavanja na pojedinom području, studenti postaju kvalitetniji i kompetentniji kandidati budućim poslodavcima. Osim navedene platforme, nastavljajući dugogodišnju tradiciju i dalje se održavaju i druga natjecanja u organizaciji Udruge, a pokrivaju područja ekonomije, prezentacijskih vještina, prava, kulinarskih sposobnosti i mnoga druga. Nakon 15 godina postojanja, Udruga je svoje djelovanje proširila i na Rijeku i Varaždin, u kojima se organiziraju neka od natjecanja.

Pokažite svoje vještine, naučite nešto novo i osvojite vrijedne nagrade.

Accounting Battle
scheduled

Accounting Battle

Jedino natjecanje u području računovodstva koje studentima pruža priliku da stečeno znanje primjene u praksi.

Brocoola
past

Brocoola

Cool natjecanje za studente koji se žele okušati u svojim kulinarskim sposobnostima. Pokaži nam da zdrava prehrana nije luksuz!

LUMEN
active

LUMEN

Najveće studentsko natjecanje u regiji koje obuhvaća široki spektar područja: Business, Data science, Engineering i Development.

LUMEN Business
active

LUMEN Business

Najdugovječnije i najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj i šire, novo je ruho Case Study Competitiona.

LUMEN Data science
active

LUMEN Data science

Natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka, strojnog učenja i umjetne inteligencije, nasljednik je Mozgala.

LUMEN Development
past

LUMEN Development

Najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija u Hrvatskoj i regiji, nastalo kao nasljednik App Start Contesta.

LUMEN Engineering
active

LUMEN Engineering

Jedinstveno,edukativno natjecanje u izradi praktičnih rješenja,na zadane teme,iz područja elektrotehnike.Nasljednik Elektroboja.

Moot Court Croatia
active

Moot Court Croatia

Natjecanje namijenjeno studentima Pravnih fakulteta kojim stječu i razvijaju svoje pravne vještine.

Presentation skills
active

Presentation skills

Natjecanje na kojem studenti kroz prezentiranje rješenja poslovnog slučaja unapređuju svoje prezentacijske i govorničke vještine.

Community je skupina koja je svojim aktivnostima i projektima usmjerena prema van, odnosno, sastoji se od timova čiji je rad kroz godinu namijenjen široj publici - poduzećima, studentima, skupinama kojima je potrebna humanitarna pomoć te najmlađim uzrastima.
Svojim proaktivnim, prosocijalnim i empatičnim duhom članovi skupine kroz svoje projekte usrećuju potrebite, prenose znanje, promoviraju različita područja znanosti i povezuju studente s najboljim poduzećima.

Inspirativni, edukativni, zabavni i društveno korisni događaji na jednom mjestu.

Financial Week
past

Financial Week

Projekt edukativnog karaktera na kojem vrhunski stručnjaci studentima približavaju teme iz područja računovodstva i financija.

Kopačka solidarnosti
scheduled

Kopačka solidarnosti

Malonogometni humanitarni turnir za poduzeća s ciljem prikupljanja sredstava za potrebite.

Mozak voli zdravo
active

Mozak voli zdravo

Konferencija, niz interaktivnih radionica i natjecanje Brocoola s ciljem promicanja zdravog načina života.

Nepotrebno je nekome potrebno
scheduled

Nepotrebno je nekome potrebno

Humanitarni projekt kojim se prikupljaju materijalne donacije za udrugu po izboru tima.

Vodič za brucoše
active

Vodič za brucoše

Vodič za brucoše priručnik je koji uvodi brucoše u svijet studiranja i daje im odgovore na najbitnija pitanja koja bi mogli imati....

Zlatni Indeks
scheduled

Zlatni Indeks

Nagrada gospodarskoj zajednici za ulaganja u studente, kvalitetu studiranja i stručnog usavršavanja.

Znanost za sve
active

Znanost za sve

Projekt namijenjen djeci i studentima s ciljem približavanja znanosti zanimljivim radionicama i predavanjima.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri