eStudent Logo

Projekti

Nakon gotovo 16 godina postojanja, eSTUDENT uspješno razvija i provodi brojne projekte na kojima zajednički rade članovi, željni učenja i stjecanja dodatnih iskustava te osobnog razvoja.

Svim članovima Udruge zajednička je motiviranost, entuzijazam i kreativnost, što nas potiče da neprestano usavršavamo postojeće projekte, ali i da stvaramo nove kako bismo pozitivno utjecali na cijelu studentsku zajednicu.

eStudent Projekti

Starter je sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte direktno povezuje studente i poduzeća. Sastoji se od više projekata, a to su Starter sustav, Starter priručnik, Izleti na buduće radno mjesto te dva velika, jedinstvena događaja – Career Speed Dating i Business Matchmaker. Svi projekti služe približavanju poduzeća i budućih radnih mjesta studentima.Namijenjen je studentima koji za vrijeme studiranja žele steći dodatna znanja i vještine, a kojima se Starterom pružaju smjernice i savjeti za ulazak u poslovni svijet.

Sustav koji kroz zajedničke aktivnosti i projekte izravno povezuje poslodavce i studente.

Business Matchmaker
scheduled

Business Matchmaker

Business Matchmaker je kombinacija selekcijskog intervjua i speed datinga namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Career Speed Dating
past

Career Speed Dating

Career Speed Dating je spoj razgovora za posao i speed datinga koji je namijenjen studentima tehničkih i STEM fakulteta.

Izlet na buduće radno mjesto
active

Izlet na buduće radno mjesto

Izlet na buduće radno mjesto studentima daje priliku da nekoliko sati provedu u željenom poduzeću i razviju nove vještine.

Karijerni aerodrom
past

Karijerni aerodrom

Karijerni aerodrom je projekt koji se provodi u obliku različitih edukativnih radionica, na kojima sudjeluju stručnjaci. Cilj proj...

STARTER Sustav
active

STARTER Sustav

Tražiš posao, praksu ili pripravništvo? STARTER Sustav ti na mail šalje oglase poduzeća sukladno tvom području interesa!

Starter Web
active

Starter Web

STARTER Web je platforma koja sadrži savjete za studente, oglase za posao te mogućnost predaje CV-ja i prijave u STARTER Sustav.

Prateći svjetske trendove, eSTUDENT donosi novu platformu za studentska natjecanja - LUMEN. Prvi i najveći takav projekt na ovim prostorima, svoju prvu godinu postojanja započinje s četiri različita područja: business, data science, development i engineering. Jedinstvenim spojem područja, na jednom se mjestu ujedinjuju proaktivni studenti i poduzeća. Osim usavršavanja na pojedinom području, studenti postaju kvalitetniji i kompetentniji kandidati budućim poslodavcima. Osim navedene platforme, nastavljajući dugogodišnju tradiciju i dalje se održavaju i druga natjecanja u organizaciji Udruge, a pokrivaju područja ekonomije, prezentacijskih vještina, prava, kulinarskih sposobnosti i mnoga druga. Nakon 15 godina postojanja, Udruga je svoje djelovanje proširila i na Rijeku i Varaždin, u kojima se organiziraju neka od natjecanja.

Pokažite svoje vještine, naučite nešto novo i osvojite vrijedne nagrade.

Accounting Battle
past

Accounting Battle

Prvo natjecanje iz područja računovodstva u Hrvatskoj koje studentima omogućuje primjenu stečenih znanja u praksi.

Brocoola
past

Brocoola

Cool natjecanje za studente koji se žele okušati u svojim kulinarskim sposobnostima. Pokaži nam da zdrava prehrana nije luksuz!

LUMEN
past

LUMEN

Najveće studentsko natjecanje u regiji koje obuhvaća široki spektar područja: Business, Data science, Engineering i Development.

LUMEN Business
active

LUMEN Business

LUMEN Business najpoznatije je natjecanje namijenjeno studentima u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji.

LUMEN Data science
past

LUMEN Data science

Natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka, strojnog učenja i umjetne inteligencije, nasljednik je Mozgala.

LUMEN Development
active

LUMEN Development

Najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija u Hrvatskoj i regiji, nastalo kao nasljednik App Start Contesta.

LUMEN Engineering
active

LUMEN Engineering

Jedinstveno i edukativno natjecanje u izradi praktičnih rješenja na teme iz područja elektrotehnike kao nasljednik Elektroboja.

Community je skupina koja je svojim aktivnostima i projektima usmjerena prema van, odnosno, sastoji se od timova čiji je rad kroz godinu namijenjen široj publici - poduzećima, studentima, skupinama kojima je potrebna humanitarna pomoć te najmlađim uzrastima.
Svojim proaktivnim, prosocijalnim i empatičnim duhom članovi skupine kroz svoje projekte usrećuju potrebite, prenose znanje, promoviraju različita područja znanosti i povezuju studente s najboljim poduzećima.

Inspirativni, edukativni, zabavni i društveno korisni događaji na jednom mjestu.

DOP Week
past

DOP Week

DOP Week je projekt čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti društveno odgovornog poslovanja kod studenata i šire javnosti.

Financial Week
past

Financial Week

Projekt edukativnog karaktera otvoren studentima i posvećen predavanjima stručnjaka o najaktualnijim temama iz svijeta financija.

Kopačka solidarnosti
active

Kopačka solidarnosti

Malonogometni humanitarni turnir za poduzeća s ciljem prikupljanja sredstava za potrebite.

Legal Week
past

Legal Week

Legal Week je projekt namijenjen studentima prava,ali i svim ostalim studentima koji žele biti u korak s aktualnim pravnim temama....

Mozak voli zdravo
past

Mozak voli zdravo

Konferencija, niz interaktivnih radionica i natjecanje Brocoola s ciljem promicanja zdravog načina života.

Nepotrebno je nekome potrebno
past

Nepotrebno je nekome potrebno

Humanitarni projekt kojim se prikupljaju materijalne donacije za udrugu po izboru tima.

Network of STEM
past

Network of STEM

Jednodnevna konferencija i interaktivna predavanja s naglaskom na interdisciplinarnosti STEM područja.

Poduzetni humanitarac
past

Poduzetni humanitarac

Humanitarni pub kviz u kojem sudjeluju zaposlenici poduzeća te eSTUDENTi kako bi na zabavan način prikupili sredstva za potrebite....

Presentation skills
past

Presentation skills

Mjesec prezentacijskih vještina prožet radionicama tematike bazirane na komunikacijskim, prezentacijskim i govornim vještinama.

RiKula
past

RiKula

Humanitarni projekt kroz koji će se sudionici upoznati s raznim područjima umjetnosti i kulture, a moći će pokazati svoje vještine...

Šapa humanitarnosti
active

Šapa humanitarnosti

Šapa humanitarnosti je humanitarni i ekološki projekt usmjeren na pomoć životinjama.

Vodič za brucoše
active

Vodič za brucoše

Vodič za brucoše priručnik je koji uvodi brucoše u svijet studiranja i daje im odgovore na najbitnija pitanja koja bi mogli imati....

Zasvijetli za druge
past

Zasvijetli za druge

Noćna utrka koja spaja sport, zabavu i humanitarni duh te promiče zdrav i aktivan način života.

Zeleni eMJESEC
active

Zeleni eMJESEC

Zeleni eMJESEC je projekt s ciljem promicanja ekologije i očuvanja okoliša kroz provođenje raznih predavanja, radionica i aktivnos...

Zlatni Indeks
active

Zlatni Indeks

Zlatni Indeks je nagrada namijenjena gospodarskoj zajednici za ulaganje,kvalitetu studiranja i stručno usavršavanje studenata.

Znanost za sve
active

Znanost za sve

Projekt namijenjen djeci i studentima s ciljem približavanja znanosti zanimljivim radionicama i predavanjima.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri