eStudent Logo

Partneri

Kao partneri eSTUDENTa poduzeća dobivaju jedinstvenu priliku doći do velike mreže uspješnih, proaktivnih studenata od kojih će mnogi jednog dana postati i njihovi zaposlenici. Pomaganje rada studentske zajednice i omogućavanje stjecanja praktičnih iskustava i znanja kroz razne projekte koje zajednički organiziramo daje ogromne mogućnosti svim poduzećima koja surađuju sa eSTUDENTu i čini neizostavan dio njihovog poslovanja.

eSTUDENTu su Partneri svi oni gospodarstvenici koji zajednički i ravnopravno rade na projektima. U tom procesu zajedno učimo i međusobno si pomažemo.

eSTUDENT sa svojim partnerima ne ostvaruje suradnju samo na području projekata, već je taj odnos puno dublji i kompleksniji. Ta kompleksnost se očituje u potpomaganju medusobnog napretka i razvoja u svakom pogledu kao što je organiziranje raznih edukacija, pomoći pri promociji ostalih aktivnosti itd. Već 16 godina uspješnog djelovanja i mnoštvo uspješnih projekata koje zajednički organiziramo najbolji su dokaz kako je suradnja izmedu eSTUDENTa i gospodarske zajednice vrlo uspješna i produktivna.

Biti partnerom eSTUDENTa znači biti partner svih studenata u Republici Hrvatskoj!
Mogućnosti su brojne, u što su se uvjerila i brojna vodeća poduzeća u RH.


 BE-terna d.o.o.2e systemsA1Addiko BankAltproArsfuturaassecoAtomic intelligenceAVL-ASTAxilisBonsAIBritish American TobaccoBuckhillByteLabCinnamonCroatia osiguranjeDOK-INGDomino's PizzaEkobitEnterwellEricsson Nikola TeslaErnst&YoungFINAFiveGamepiresGideon BrothersGlobal LogicGreypHash codeHELBHelen DoronHSTecIBMINA - plaviinetecInfigoInfinuminteaJane StreetJoobleKing ICTKoiosKončarLGNLogic bricksLorealMediatoolkitMegatrendmemgraphmStartOptimoRoutePBZPhilip MorrisPhishARPlava tvornicaPlivaposlovna inteligencijaPRotOKpwcRamiroRASCORimacRobotiqSedam ITSofaScoreSpanSpeckSyntioTokićTrikoderundabotVery Big ThingsVESKiVuMedix-logicXylonZagrebačka banka - crni

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri