eStudent Logo
Zaposli se u jednoj od najboljih komunikacijskih mreža

Zaposli se u jednoj od najboljih komunikacijskih mreža

Autor: Patrik Sremec, 28. 02. 2020.

Udruga eSTUDENT je 25.veljače 2020. još jednom pokazala kako njihov tim STARTER zna organizirati odličan događaj pod imenom Izlet na buduće radno mjesto. Ovoga puta Izlet je bio održan u jedan od vodećih telekoma, A1, a organizirao ga je Mihael Hibler član tima STARTER. Na izletu studenti su mogli iskusiti svakodnevnu atmosferu rada u A1 te steći nove vještine i okusiti timski rad. 

Više od telekoma 

Pri ulazu u A1 dočekala nas je Jelena iz human resourcea koja je studente provela po uredskim prostorima. Nakon obilaska uslijedila je uvodna prezentacija o A1 firmi. U prezentaciji je otkriveno kako i zašto je promijenjeno ime iz VIP u A1 te kako je to utjecalo na cijelu kompaniju i kako je ta promjena provedena. Kroz kratki video studenti su imali priliku osjetiti život u A1 i dobiti percepciju radne atmosfere, ljudi i rada u firmi. Također, saznali su kako se A1 brine o svojim zaposlenicima time što u sklopu svoje poslovne zgrade im nudi razne atraktivne i korisne sadržaje poput teretane i bazena u kojima mogu provoditi svoje pauze i slobodno vrijeme. Uz to A1 svojim zaposlenicima omogućuje i potpunu fleksibilnost rada nudeći im izbor koliko će raditi koji dan i od kuda će raditi sve dok obavljaju svoj dio posla. Nakon prezentacije započela je radionica kojom su studenti zapravo mogli osjetiti način rada u A1. Naime, u A1 se primjenjuje većinom timski rad s jednim posebnim oblikom zvanim SCRUM i AGILE stil rada. Ovi stilovi rada studentima su približeni tijekom radionice nakon koje su dobili bolju ideju o takvom načinu rada te kako uspješno koristiti ove načine obavljanja posla te njihove prednosti i mane.

STARTERom bez muke do odlične karijere

Sljedeći Izlet na buduće radno mjesto održat će se 26. ožujka u Mazars, a sve što trebaš napraviti da sudjeluješ na ovom korisnom događaju je izvršiti prijavu u STARTER sustav. STARTER ti osim Izleta nudi i obavještavanje o dostupnim poslovima, stipendijama i projektima u tvojem odabranom području pa bez muke možeš na vrijeme dobivati sve informacije i doći do najboljeg posla. Više informacija možeš saznati na STARTER facebooku, eSTUDENT webu, eSTUDENT facebooku i eSTUDENT newsletteru. Dođi na sljedeći Izlet i bez muke pronađi svoju željenu karijeru. Vidimo se! 

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri