eStudent Logo
Uspjeh humanitarnih pub kvizova Varaždinskog tima

Uspjeh humanitarnih pub kvizova Varaždinskog tima

Autor: Jelena Batur, 31. 05. 2021.

U organizaciji tima Varaždin eSTUDENTa uspješno su provedena oba svibanjska pub kviza humanitarnog karaktera. Osim dobre zabave i nadmetanja u znanju, natjecatelji su svojim sudjelovanjem osigurali financijska sredstva za MURID – Međimursku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Prikupljenim sredstvima osigurane knjige za MURID

Tjedan dana nakon pub kviza pod nazivom „Neustrašive“ (5. svibnja), koji je za natjecatelje pripremio pitanja o utjecajnim ženama kroz povijest, održan je još jedan online humanitarni pub kviz pod nazivom „(ne)Kultura“ (12.svibnja). Ovoga puta prva tri mjesta zauzeli su timovi: HST (1. mjesto), Nismo stigli smislit (2.mjesto) i HP (3.mjesto). Osim triju najuspješnijih timova koji su znanjem osigurali nagrade, zadovoljni su bili i varaždinski organizatori jer ovoga puta prikupljeno je čak 1248 HRK.

Sponzori koji su podržali humanitarni projekt i osigurali nagrade za najbolje timove su: Batak grill, Croatian Perfume House, Dokukino, Fierce women, 5 star fitness, Gibi gib, Hoću knjigu, Istralandia, Muzej čokolade, Old City Pub, Pivovara Medvedgrad, Pivovara Međimurski Lepi Dečki, SMASHIT i Kerekesh teatar.

Novčane svote prikupljene timskim kotizacijama na oba svibanjska kviza, organizatori su odlučili u obliku materijalnih sredstava donirati međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – MURID. Tako su se članovi tima Varaždin okupili i 27. svibnja osobno posjetili Udrugu čijim su djelatnicima uručili knjige potrebne za daljnji rad.

Veliko hvala svim sudionicima ovog humanitarnog projekta. Za više informacija o ostalim humanitarnim projektima eSTUDENTa i radu udruge pratite web stranicu, pretplatite se na newsletter te zapratite eSTUDENT na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.  

Ostale objave

23. 09. 2021.

Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

Početak akademske godine opasno je pred vratima, a to znači samo jedna stvar. Od danas su otvoreno i prijave za novu eSTUDENT godi...

21. 09. 2021.

Dobrobit sudjelovanja u studentskim udrugama

Početak nove akademske godine sa sobom nosi i regrutacije za brojne studentske udruge. U nastavku slijede sve dobrobiti sudjelovan...

17. 09. 2021.

Motivacija za početak nove akademske godine

eSTUDENT je za tebe pripremio nekoliko savjeta za što uspješniju akademsku godinu pred nama

07. 09. 2021.

Otvorenje prijava poduzeća za Career Speed Dating 2021.

Od 6. do 24.9. poduzeća se mogu prijaviti za Career Speed Dating i među studentima pronaći potencijalne zaposlenike i praktikante ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri