eStudent Logo
Uspjeh humanitarnih pub kvizova Varaždinskog tima

Uspjeh humanitarnih pub kvizova Varaždinskog tima

Autor: Jelena Batur, 31. 05. 2021.

U organizaciji tima Varaždin eSTUDENTa uspješno su provedena oba svibanjska pub kviza humanitarnog karaktera. Osim dobre zabave i nadmetanja u znanju, natjecatelji su svojim sudjelovanjem osigurali financijska sredstva za MURID – Međimursku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Prikupljenim sredstvima osigurane knjige za MURID

Tjedan dana nakon pub kviza pod nazivom „Neustrašive“ (5. svibnja), koji je za natjecatelje pripremio pitanja o utjecajnim ženama kroz povijest, održan je još jedan online humanitarni pub kviz pod nazivom „(ne)Kultura“ (12.svibnja). Ovoga puta prva tri mjesta zauzeli su timovi: HST (1. mjesto), Nismo stigli smislit (2.mjesto) i HP (3.mjesto). Osim triju najuspješnijih timova koji su znanjem osigurali nagrade, zadovoljni su bili i varaždinski organizatori jer ovoga puta prikupljeno je čak 1248 HRK.

Sponzori koji su podržali humanitarni projekt i osigurali nagrade za najbolje timove su: Batak grill, Croatian Perfume House, Dokukino, Fierce women, 5 star fitness, Gibi gib, Hoću knjigu, Istralandia, Muzej čokolade, Old City Pub, Pivovara Medvedgrad, Pivovara Međimurski Lepi Dečki, SMASHIT i Kerekesh teatar.

Novčane svote prikupljene timskim kotizacijama na oba svibanjska kviza, organizatori su odlučili u obliku materijalnih sredstava donirati međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – MURID. Tako su se članovi tima Varaždin okupili i 27. svibnja osobno posjetili Udrugu čijim su djelatnicima uručili knjige potrebne za daljnji rad.

Veliko hvala svim sudionicima ovog humanitarnog projekta. Za više informacija o ostalim humanitarnim projektima eSTUDENTa i radu udruge pratite web stranicu, pretplatite se na newsletter te zapratite eSTUDENT na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.  

Ostale objave

10. 06. 2021.

Izlet u jednu od najbrže rastućih softverskih kompanija u Hrvatskoj

Kako je raditi u softverskoj kompaniji koja uspjeh ne mjeri brojem proizvoda već godinama uspješnih partnerstava, otkrili su nam z...

09. 06. 2021.

Njega tijela – tebi na dlanu

Upoznaj tri domaća proizvođača prirodne kozmetike koji će promijeniti tvoju beauty rutinu.

07. 06. 2021.

Drugi razgovor Network of STEM: “Faks je temelj i osnova za ovaj posao, ali odlične pojedince izdvaja rad na sebi i vanjskim projektima vezanim za struku”

Prvo izdanje Network of STEM projekta iza nas je. Saznajte više o tome kako se izdvojiti u masi koja se trenutno želi baviti poslo...

07. 06. 2021.

Održiva moda – novi trend ili budućnost tekstilne industrije?

Ivana Biočina, osnivačica i voditeljica IOM-a održala je 28. svibnja online predavanje na temu „Održiva moda“.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri