eStudent Logo
Upoznaj tim Evaluacije koji brine o svim članovima eSTUDENTa!

Upoznaj tim Evaluacije koji brine o svim članovima eSTUDENTa!

Autor: Iva Vukošić, 07. 06. 2022.

Udrugu eSTUDENT čine brojni timovi od kojih ste neke već imali priliku upoznati. Danas vam donosimo tim bez kojeg svi ostali ne bi mogli:  Evaluacije. U nastavku saznajte zašto su ljudi iza tima Evaluacija za Udrugu tako važni, i to ne samo za ostale timove, već i za svakog člana osobno. 

Upoznaj EVAL!

Tim Evaluacije jedan je od timova eSTUDENTa značajan za svakog njezinog člana jer se ovaj tim, poznat i pod kraticom EVAL, bavi općim zadovoljstvom eSTUDENTovih članova: brinu se da se svi u Udruzi osjećamo dobro, promiču važnost mentalnog zdravlja te propituju zadovoljstvo naših partnera koje je indikator uspješnosti naših suradnji. Oni su nam još dodali kako organiziraju zanimljive, ali i edukativne radionice kao što su hendlanje stresa, upravljanje vremenom, rješavanje sukoba i sl. 

Ne smijemo zaboraviti ni na to da se Evaluacije bave i pisanjem internog Newslettera, koji dva puta mjesečno putem emaila obavještava članove o nadolazećim događajima i drugim aktualnostima u eSTUDENTu. 

Brze pitalice

U daljnjem razgovoru s Evaluacijama, otkrili su nam kako osoba koja dolazi u njihov tim mora imati timski duh, strpljenje i  proaktivnost, a  kako će te osobe zauzvrat  dobiti jedno super novo iskustvo, puno znanja i odličnih timskih druženja. Kada smo već na temi druženja i zabave moramo reći kako se EVAL najviše raspleše na pjesmu “Ti si moja prva ljubav”. Na pitanje koje bi tri stvari ponijeli na pusti otok, odgovorili su: gin, tonic i limun. Ovo nam je zasigurno i odgovor na pitanje koje je piće najpopularnije u ovom timu. Iako su nam rekli da nemaju najdraži tim te kako se nijedan ne može zamijeniti, otkrili su ipak kako bi STARTERu prepustili svoj posao u ruke na tjedan dana.

EVAL sebe uspoređuje s likom Chandlera iz serije Prijatelji. Tvrde kako ih sa ovim poznatim likom veže činjenica da nitko ne zna šta rade, a i ponekad znaju biti smiješni. Za kraj, navest ćemo tri unpopular mišljenja koje tim Evaluacije iznosi: Novac može kupiti sreću, sladoled od vanilije je bolji od sladoleda od čokolade i za kraj kažu: eSTUDENT kabinet je najbolje mjesto za sastanke. 

Nadamo se da smo vam i ovako kratko uspjeli predstaviti tim Evaluacije i da već razmišljate da se upravo njima priključite u sklopu jesenskog eSTUDENT pristupnog procesa.

Saznaj više!

Za više sličnih blogova o timovima unutar eSTUDENTa i nadolazećim događajima, posjetite našu web stranicu. Ostanite u tijeku s budućim projektima i zapratite nas na našem Facebook, Instagram i LinkedIn profilu, te se pretplatite na naš newsletter.

Ostale objave

25. 06. 2022.

POPZNAN na “Danu za znanost”: zašto plutamo na površini mora i što će mi kvasac u kuhinji?

Radionica o svojstvima vode, hidrološkom ciklusu i kvascima predstavljena je i u Koprivnici.

24. 06. 2022.

POPZNAN među osnovnoškolcima: kreativno i dinamično učenje o vodenom ekosustavu

Kroz interaktivnu radionicu učenici su saznali više o vodi u prirodi, mikroorganizmima te flori i fauni vodenog staništa.

20. 06. 2022.

STARTER - tvoja priprema za poslovni svijet

Upoznaj STARTER - tim koji donosi iskustva poslovnog svijeta u studentski život i ispravlja životopise. Saznaj što sve možeš nauči...

13. 06. 2022.

Upoznajmo eSTUDENT mrežu iz Varaždina, tim koji se ističe svojim humanitarnim projektima!

Saznaj nešto više o timu Varaždin, malom, ali predanom timu!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri