eStudent Logo
Unaprijedi svoje komunikacijske vještine i prijavi se na Presentation skills!

Unaprijedi svoje komunikacijske vještine i prijavi se na Presentation skills!

Autor: Lucija Gašpert, 14. 03. 2022.

Presentation skills je društveni projekt edukativnog karaktera koji se odvija već treću godinu za redom, a organizira ga eSTUDENTov tim iz Varaždina. Prve dvije godine Presentation skills bio je koncipiran kao case study natjecanje te se naglasak stavljao na prezentaciju poslovne ideje, no analizirajući potrebe studenata shvatili smo da više možemo ponuditi novim konceptom. Ciklus predavanja i radionica, koji će se odvijat kroz 4 tjedna, pomoći će polaznicima razviti komunikacijske te vizualne vještine s ciljem stjecanja kompetencije pri predstavljaju sebe i svojih poslovnih ideja. 

Poboljšaj svoje vještine i prijavi se!

 Ako želiš proširiti svoje znanje o izradi prezentacija, prezentiranju svojih ideja te unaprijediti svoje govorničke vještine prijavi se do 8. travnja 2022. na sva predavanja i radionice putem linka.

Predavanja i radionice na kojima možeš sudjelovati:

PANEL: Doživi Presentation skills održat će se 21. ožujka 2022. od 16:00 do 17:30 sati u online formatu. Svi predavači koji će ove godine održati natjecanja i radionice sudjelovat će na panelu. Osim što će upoznati sudionike sa svojom djelatnošću, predavači će rado odgovoriti na sva postavljena pitanja.

1. PREDAVANJE pod nazivom Dobrom pripremom do uspjeha održat će se 24. ožujka 2022. od 10:00 do 12:00 sati također u online formatu. Predavanje će voditi Dajana Čopec, mag. psych i Lea Dogan, univ. bacc. psych. iz poduzeća Mentalni Trening, 

2. PREDAVANJE: Od CV-a do sastanka s poslodavcem održat će Andreja Rambrot Malenica iz poduzeća Pisalica d.o.o, a predavanje će se održati 29. ožujka 2022. online od 14:00 do 15:00 sati.

3. PREDAVANJE: Komunikacijske i prezentacijske vještine općenito u industriji održat će Valentina Gambiroža, trenerica za mlade i voditeljica europskih projekata, 1. travnja 2022. online od 14:00 do 15:00 sati.

1. RADIONICA : Kako pozicionirati brend na tržištu? održat će Katarina Mihalj, voditeljica komunikacije Bijelić Co, 4. travnja 2022. online od 16:00 do 17:00 sati.

2. RADIONICA: Uspješna komunikacija=asertivna komunikacija održat će Ana Petelinšek, mag. psych., voditeljica projekata regrutacije i selekcije/ HR konzultantica u SELECTIO grupi i Marija Magdalena Šamal, aps. dipl. studija psihologije, asistent na Odjelu organizacijskog dizajna i razvoja Grupe SELECTIO, 6. travnja 2022. od 10:00 do 12:00 sati u online formatu.

ZAVRŠNICA projekta će se održati online 12. travnja 2022., a glavni predavači biti će  Andreja Rambrot Malenica i predstavnica akademske zajednice prof. dr. sc. Violeta Vidaček-Hainš. U završnici ciklusa, kao i tijekom održavanja samog projekta, sudionici će imati priliku stupiti u kontakt s partnerima i predstaviti svoja rješenja zadatka dobivenog na radionici 4. 4. 2022. te će povratno dobiti komentare i kritički osvrt prisutnih gostiju. Ovo je jedinstvena prilika koja studentima pruža interakciju s poduzećima u vidu potencijalnog pronalaska studentskog posla ili pak kasnijeg zapošljavanja kao i rad na sebi i vlastitim prezentacijskim i komunikacijskim vještinama. Po završetku ovog mini tečaja, studenti će dobiti certfikate koje mogu uvrstiti u svoj životopis.

Saznaj više!

Za više informacija o ovom projektu kao i drugima unutar eSTUDENTa, posjetite naš web, zapratiti na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedln te se pretplatite na eSTUDENT newsletter

Ostale objave

01. 03. 2024.

Ko da je rođendan – naša najveća proslava godine!

Pripremite se za nezaboravnu proslavu jer eSTUDENT slavi svoj 20. rođendan!

28. 02. 2024.

Kuda za vikend?!

Od jazza i soula, preko rocka i metala pa sve do techna i reggaetona… Gdje izaći ako ti je dosta „žaruljica“?

26. 02. 2024.

Studenti i studentice! Priprema, pozor jer prijave za Accounting Battle počinju - SAD!

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na šesto izdanje natjecanja Accounting Battle!

22. 02. 2024.

Na trećem Izletu upoznali smo PwC Hrvatska

Na trećem Izletu na buduće radno mjesto ugostio nas je PwC Hrvatska gdje su nam otkrili kako funkcioniraju

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri