eStudent Logo
Prijavi se na LUMEN Business i pokori poslovni svijet!

Prijavi se na LUMEN Business i pokori poslovni svijet!

Autor: Marija Brusić, 27. 01. 2020.

Nekadašnji Case Study Competition dobio je novo ime – LUMEN Business. LUMEN je edukativno natjecanje namijenjeno studentima, a Business je uz Data Science, Development i Engineering jedno od područja na koje se može prijaviti. Prijave su započele na dan velikog otvorenja LUMENa u Studentskom centru u Zagrebu, 15. siječnja 2020. te traju do 2. veljače 2020. Partneri natjecanja su British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb. Natjecanje LUMEN organizira studentska udruga eSTUDENT

Prijaviti se mogu timovi od 2 do 4 člana. Timovi se tijekom cijelog natjecanja mogu konzultirati s mentorima koji su upoznati sa slučajevima te se razumiju u navedeno područje. LUMEN Business ove će godine obuhvaćati četiri teme, a to su marketing, financije, društveno odgovorno poslovanje i trend budućnosti. Ove godine svoje poslovne slučajeve zadat će British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb, a klikom na njihova imena možeš pročitati briefove njihovih poslovnih slučajeva. 

Što ćeš dobiti prijavom na LUMEN Business?

Prijavom na LUMEN Business možeš steći mnoga praktična iskustva, ali i vrijedne nagrade. Svako poduzeće će prva tri rješenja novčano nagraditi – 1. mjesto dobit će 10.000,00 kuna, 2. mjesto će dobiti 5.000,00 kuna, a 3. 3.000,00 kuna. Osim novčanih nagrada moguće je osvojiti nagrade kao što su prakse, pripravništva, dodatne edukacije, seminare itd. Osim nagrada, LUMEN je odlična prilika za networking i upoznavanje novih ljudi, kako natjecatelja tako i raznih stručnjaka i poduzeća. 

Što čekaš?

Prijavi se ovdje, a nešto više o samom LUMENu možeš pronaći ovdje. Više informacija o eSTUDENTu potraži na našoj web ili Facebook stranici. Prijavi se na naš newsletter kako bi dobivao/la aktualne vijesti iz eSTUDENT svijeta. 

Ostale objave

18. 02. 2020.

Posao u Martian&Machine za kreativan život

STARTER organizirao još jedan Izlet u Martian & Machine! Gdje je idući Izlet kojeg ne smiješ propustiti?

16. 02. 2020.

Prezentacijom do pobjede na Presentation skills natjecanju

eSTUDENT tim Varaždin pripremio ove godine svoje prvo natjecanje u Presentation skills. Prijava započinje 24. veljače.

12. 02. 2020.

Što je to start–up? Imamo radionicu na kojoj ćeš saznati!

Tim LUMEN Business za vas je pripremio radionicu! 24. veljače na FER–u govorit će se o razvoju start–upa kroz lean pristup.

07. 02. 2020.

Želiš li se povezati sa željenim poduzećem? eSTUDENT ti nudi tu mogućnost!

Starter je zajedno sa Larom Tomorad-Rudec odlučio studente upoznati sa radom agencije “Agency 404”.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri