eStudent Logo
Prijavi se na LUMEN Business i pokori poslovni svijet!

Prijavi se na LUMEN Business i pokori poslovni svijet!

Autor: Marija Brusić, 27. 01. 2020.

Nekadašnji Case Study Competition dobio je novo ime – LUMEN Business. LUMEN je edukativno natjecanje namijenjeno studentima, a Business je uz Data Science, Development i Engineering jedno od područja na koje se može prijaviti. Prijave su započele na dan velikog otvorenja LUMENa u Studentskom centru u Zagrebu, 15. siječnja 2020. te traju do 2. veljače 2020. Partneri natjecanja su British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb. Natjecanje LUMEN organizira studentska udruga eSTUDENT

Prijaviti se mogu timovi od 2 do 4 člana. Timovi se tijekom cijelog natjecanja mogu konzultirati s mentorima koji su upoznati sa slučajevima te se razumiju u navedeno područje. LUMEN Business ove će godine obuhvaćati četiri teme, a to su marketing, financije, društveno odgovorno poslovanje i trend budućnosti. Ove godine svoje poslovne slučajeve zadat će British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb, a klikom na njihova imena možeš pročitati briefove njihovih poslovnih slučajeva. 

Što ćeš dobiti prijavom na LUMEN Business?

Prijavom na LUMEN Business možeš steći mnoga praktična iskustva, ali i vrijedne nagrade. Svako poduzeće će prva tri rješenja novčano nagraditi – 1. mjesto dobit će 10.000,00 kuna, 2. mjesto će dobiti 5.000,00 kuna, a 3. 3.000,00 kuna. Osim novčanih nagrada moguće je osvojiti nagrade kao što su prakse, pripravništva, dodatne edukacije, seminare itd. Osim nagrada, LUMEN je odlična prilika za networking i upoznavanje novih ljudi, kako natjecatelja tako i raznih stručnjaka i poduzeća. 

Što čekaš?

Prijavi se ovdje, a nešto više o samom LUMENu možeš pronaći ovdje. Više informacija o eSTUDENTu potraži na našoj web ili Facebook stranici. Prijavi se na naš newsletter kako bi dobivao/la aktualne vijesti iz eSTUDENT svijeta. 

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri