eStudent Logo
Prijavi se na edukativnu konferenciju i saznaj o važnosti zdrave prehrane!

Prijavi se na edukativnu konferenciju i saznaj o važnosti zdrave prehrane!

Autor: Magdalena Guzić, 21. 03. 2022.

Edukativna konferencija u sklopu projekta Mozak voli zdravo održat će se 26. ožujka 2022. na FER-u (dvorana B1) nakon što je  dvije godine održavana  u online formatu zbog  koronavirusa. Za one koji nisu u mogućnosti doći, bit će omogućen i prijenos online. Za sudjelovanje na konferenciji moguće se prijaviti do 25. ožujka u ponoć. 

Svrha konferencije je educirati studentsku populaciju o važnosti zdravog načina života, kako za fizičko tako i za mentalno zdravlje. Pet predavača podijelit će svoje znanje iz raznih područja i dati savjete kako se zdravije hraniti i koji su benefiti takve prehrane. 

Osim toga, proglasit će se pobjednik natjecanja Brocoola i uručiti vrijedne nagrade. Da podsjetimo, nagrađuje se prvih deset mjesta, a uz to bit će dvije nagrade za najbolje sniman i najkreativniji video.

Prvo predavanje održat će dr. med. Igor Salopek koji će pričati o temi Kako nahraniti mozak. Nakon toga će izv. prof. dr. sc. Mario Ščetar pričat o Izazovima određivanja roka trajnosti prehrambenih proizvoda. Za sve one koje zanima tema štitnjače ili imaju probleme s istom, dr. sc. Mirsala Solak predstavit će Istine i zablude o bolestima štitnjače

Dora Lolić iz Sekcije za primijenjenu botaniku Bius predavat će o temi Zdravija prehrana bez puno muke: samoniklo bilje i klice. Završno predavanje održat će prof. dr. sc. Miloš Judaš na temu Plastičnost mozga.

Prijavi se i upotpuni svoje znanje!

Prijavi se na konferenciju, iskoristi  priliku za educiranje i saznaj tko je pobjednik natjecanja. 

Više informacija o projektu, ali i drugim projektima unutar Udruge možeš pronaći na našoj web stranici. Zaprati nas na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i Linkedinu, pretplati se na naš newsletter i ne propusti novosti koje donosimo!

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri