eStudent Logo
Počinju  prijave poduzeća za Career Match Day: upecajte svoju priliku!

Počinju prijave poduzeća za Career Match Day: upecajte svoju priliku!

Autor: Ana Karačić, 01. 02. 2021.

Prijave poduzeća za sudjelovanje na Career Match Dayu 2021 su otvorene. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca, a za više informacija posjetite web stranicu STARTERa i eSTUDENTa.

Career Match Day je jednodnevno speed dating događanje koje spaja poslodavce sa studentima turizma, ekonomije, pomorstva i tehničkih znanosti. Projekt organizira studentska udruga eSTUDENT, kao suradnju timova STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka. Događaj će se održati u Rijeci 28. travnja 2021. godine.

Poslodavci imaju priliku upoznati se s ambicioznim studentima željnim iskustva u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 7 minuta, nakon čega će u 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom razgovoru.

Sudjelovanjem na Career Match Dayu svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom poduzeća imaju pristup njihovim životopisima, dobivaju povratne informacije o intervjuima i imaju priliku pronaći potencijalne nove članove tima. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo.

 Prijave su otvorene   od 1.2. do 19.2.2021.,  prijavite se i  upecajte svoju priliku!

Ostale objave

23. 02. 2021.

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje najveće studentske udruge eSTUDENTa i PLIVE u ulozi premium partnera i partnera na mnogobrojnim natjec...

22. 02. 2021.

Počinju prijave za Presentation skills- natjecanje u kojem imaš priliku pokazati pravog sebe!

Prijavi se na natjecanje i istakni se prezentacijom!

15. 02. 2021.

Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Rikula je projekt humanitarnog karaktera s čak tri vrste događaja. Kroz predavanja, radionice i izložbu sudionici će moći naučiti ...

14. 02. 2021.

Najromantičniji dan u godini: kako je prema legendi nastalo Valentinovo i kako se slavi u svijetu

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Kako je nastalo i kako se obilježava diljem svijeta, donosi ti Udruga eSTUDENT!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri