eStudent Logo
Otvorene su prijave za Karijerni aerodrom!

Otvorene su prijave za Karijerni aerodrom!

Autor: Paola Božiković, 27. 02. 2023.

Karijerni aerodrom jedinstveni je projekt koji organizira eSTUDENTov tim STARTER s ciljem da se studentima/icama približi i olakša proces zapošljavanja te da steknu potrebno samopouzdanje u pronalasku budućeg posla. Projekt je osmišljen kao niz radionica i predavanja koje će se održati online od 13.03. do 17.03. i na kojima će stručnjaci iz različitih područja studentima/icama približiti proces zapošljavanja. 

U pojedinim radionicama obrađivat će se teme kao što su sastavljanje životopisa, LinkedIn, intervjuiranje i slično, a studenti/ice će imati priliku čuli iskustva iz perspektive različitih predavača: Mateje Terek, Renate Preglej Garić, Monike Ester, Dine Kovačevića, Tomislava Kozačinskog, Lee Kosović Stanić i Marina Beka. 

Svi oni pružiti će edukaciju studentima koji tek ulaze u poslovni svijet te će unaprijediti njihova znanja kako bi uspješno konkurirali na tržištu rada.

Raspored predavanja i radionica je sljedeći:

 13.3. u 15:00 h  Najčešće greške prilikom selekcijskog postupka - NETGEN - Mateja Terek

 14.3. u 16:00 h  Iz prve ruke i bez cenzure o korporacijama, privatnim tvrtkama srednje veličine i startupovima - Solve studio - Renata Preglej Garić

 15.3. u 16:00 h  “Neka ti životopis i motivacijsko pismo otvore vrata karijere” - Philip Morris - Monika Ester

 16.3. u 18:00 h  LinkedIn tajne - Kako se brendirati, monetizirati i rasti na LinkedInu - Dino Kečević

17.3. u 16:00 h  “Razmišljaš o pokretanju Startup-a? Saznaj sve iz prve ruke” - Tomislav Kozačinski, Lea Kosović Stanić i Marin Bek

Radionice i predavanja odlična su prilika za sve studente/ice koji se bliže kraju svojih studentskih dana, a zbog nedostatka informacija i znanja imaju strah od izlaska na tržište rada, kao i za studente/ice koji žele naučiti nešto više o samom procesu zapošljavanja.

Check-in na Karijerni aerodrom

Prijave za Karijerni aerodrom otvorene su do 09. ožujka, a prijaviti se možete putem linka. Osigurajte svoju kartu za posao iz snova i prijavite se na vrijeme! 

Saznaj više!

Za više informacija o projektu pratite našu web stranicu, STARTER web stranicu, društvene mreže, Facebook, Instagram  i LinkedIn.

Saznaj na vrijeme sve novosti koje donosi eSTUDENT u novoj akademskoj godini i pretplati se na naš newsletter.  Također, možeš se prijaviti i u STARTER sustav te na vrijeme osigurati informacije o studentskim praksama, poslovima i pripravništvima.

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri