eStudent Logo
Otvorene su prijave za Karijerni aerodrom!

Otvorene su prijave za Karijerni aerodrom!

Autor: Paola Božiković, 27. 02. 2023.

Karijerni aerodrom jedinstveni je projekt koji organizira eSTUDENTov tim STARTER s ciljem da se studentima/icama približi i olakša proces zapošljavanja te da steknu potrebno samopouzdanje u pronalasku budućeg posla. Projekt je osmišljen kao niz radionica i predavanja koje će se održati online od 13.03. do 17.03. i na kojima će stručnjaci iz različitih područja studentima/icama približiti proces zapošljavanja. 

U pojedinim radionicama obrađivat će se teme kao što su sastavljanje životopisa, LinkedIn, intervjuiranje i slično, a studenti/ice će imati priliku čuli iskustva iz perspektive različitih predavača: Mateje Terek, Renate Preglej Garić, Monike Ester, Dine Kovačevića, Tomislava Kozačinskog, Lee Kosović Stanić i Marina Beka. 

Svi oni pružiti će edukaciju studentima koji tek ulaze u poslovni svijet te će unaprijediti njihova znanja kako bi uspješno konkurirali na tržištu rada.

Raspored predavanja i radionica je sljedeći:

 13.3. u 15:00 h  Najčešće greške prilikom selekcijskog postupka - NETGEN - Mateja Terek

 14.3. u 16:00 h  Iz prve ruke i bez cenzure o korporacijama, privatnim tvrtkama srednje veličine i startupovima - Solve studio - Renata Preglej Garić

 15.3. u 16:00 h  “Neka ti životopis i motivacijsko pismo otvore vrata karijere” - Philip Morris - Monika Ester

 16.3. u 18:00 h  LinkedIn tajne - Kako se brendirati, monetizirati i rasti na LinkedInu - Dino Kečević

17.3. u 16:00 h  “Razmišljaš o pokretanju Startup-a? Saznaj sve iz prve ruke” - Tomislav Kozačinski, Lea Kosović Stanić i Marin Bek

Radionice i predavanja odlična su prilika za sve studente/ice koji se bliže kraju svojih studentskih dana, a zbog nedostatka informacija i znanja imaju strah od izlaska na tržište rada, kao i za studente/ice koji žele naučiti nešto više o samom procesu zapošljavanja.

Check-in na Karijerni aerodrom

Prijave za Karijerni aerodrom otvorene su do 09. ožujka, a prijaviti se možete putem linka. Osigurajte svoju kartu za posao iz snova i prijavite se na vrijeme! 

Saznaj više!

Za više informacija o projektu pratite našu web stranicu, STARTER web stranicu, društvene mreže, Facebook, Instagram  i LinkedIn.

Saznaj na vrijeme sve novosti koje donosi eSTUDENT u novoj akademskoj godini i pretplati se na naš newsletter.  Također, možeš se prijaviti i u STARTER sustav te na vrijeme osigurati informacije o studentskim praksama, poslovima i pripravništvima.

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri