eStudent Logo
 Opremi školarca! Učini dobro djelo - doniraj.

Opremi školarca! Učini dobro djelo - doniraj.

Autor: Barbara Gašpar, 02. 03. 2020.

Tim dobrotvorne i ekološke aktivnosti  u sklopu eSTUDENT projekta ¨Nepotrebno je nekome potrebno¨ organizira humanitarnu akciju koja počinje 9. ožujka te traje do 13. ožujka 2020 godine. U suradnji s udrugom DORA, ovogodišnji cilj projekta je prikupiti donacije koje će pomoći u opremanju potrebite djece za školu. Predviđeno je da se prikupe olovke, bojice, flomasteri, tehničke olovke, pastele, tempere, vodene boje, neispunjene bilježnice, torbe za školu, geometrijski pribor, kalkulatori i kolaži. Sav školski pribor koji ste spremni donirati mališanima moći ćete donijeti na Fakultet političkih znanosti, Učiteljski fakultet, Filozofski fakultet te kampus Borongaj u razdoblju od 10 do 15 sati.

˝DORA˝ obradovala mnoga lica

Humanitarna organizacija DORA, kojoj ćemo donirati prikupljene stvari  po završetku projekta, djeluje od 1991. godine kao jedna od prvih i vodećih udruga na području koja skrbi o djeci i mladima. Njihovi su štićenici djeca bez jednog ili oba roditelja, djeca iz obitelji s većim brojem djece, zlostavljana djeca, bolesna, ali iznimno marljiva, nadarena i uporna. Financiraju se isključivo iz donacija, zahvaljujući radu volontera u zemlji i inozemstvu. Dva su osnovna DORINA projekta koje provode tijekom cijele godine: "Želim biti..." i "Djeca za djecu DORE". Oba projekta imaju isti cilj - prikupiti sredstva za pomoć djeci i mladima u potrebi - njenim štićenicima .

Uspješno provedeni projekti

Akcija je provedena i prošle godine pod imenom ˝Daj i ti nekome šansu˝ čiji je cilj bio prikupiti zdravu hranu i potaknuti mlade ljude, studente i zajednicu na sudjelovanje u humanitarnim akcijama jer tako mogu nekome promijeniti i uljepšati život. Prikupljeno je 720 komada zdravih namirnica među kojima su se nalazile  teglice meda, čajevi, biljna mlijeka, prirodni sokovi, orašasti plodovi i pekmezi te donirano udrugama Dajmo im šansu i “Krijesnica.

The future is now

Ovim putem Vas potičemo i pozivamo da i ove godine donirate sitnicu koja će biti drugome od koristi i izmamiti mu osmijeh na lice. Sve novosti pratite i pročitajte na web stranici eSTUDENTa, Instagram profilu, Facebooku ili se možete prijaviti na naš eSTUDENT newsletter.

Ostale objave

08. 04. 2020.

Retro is back!

Retro stil se vraća u modu, a ni eSTUDENT ne zaostaje za trendovima

07. 04. 2020.

Nema straha i boli, dok nas zajedništvo vodi!

Par savjeta kako i ti možeš pridonijeti ovoj borbi protiv koronavirusa

06. 04. 2020.

Otvaranje obrta je jednostavno - eSTUDENT zna kako!

Sve što trebaš znati na jednom mjestu!

03. 04. 2020.

Utjecaj vježbanja na mentalno zdravlje

Pitaš se kako vježbanje pridonosi zdravlju čovjekove psihe? Saznaj u idućem članku!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri