eStudent Logo
Kako zdravo kuhati bez kuhanja?

Kako zdravo kuhati bez kuhanja?

Autor: Paula Anić, 02. 03. 2020.

Brojni studenti se susreću s problemom prehrane. Bilo da i dalje žive kod roditelja ili u Studentskom domu, teško je pronaći hranu koja će im tijekom dana pružiti dovoljno energije za obavljanje svih studentskih obaveza. Studentske menze, na koje je većina studenata osuđena, ne pružaju dovoljno veliki izbor, a ne pripadaju ni u najzdraviju hranu koja je prijeko potrebna mladim mozgovima u razvoju.

Prva u nizu radionica koju je „Mozak voli zdravo“ ove godine pripremio, pod nazivom „Što jesti u danu, a ne kuhati“ odlična je prilika za sve studente koji žele naučiti kako da sami sebi, brzo i jednostavno naprave obrok za cijeli dan, od doručka pa sve do deserta. Radionica će se održati u ponedjeljak 9. ožujka u 15h na Trgu Drage Iblera 5 na 3. katu, a vodit će je Tina Uglješić. Autorica bloga Zelenarium s više od 7 godina iskustva pripremanja sirove hrane smatra kako je upravo to budućnost te magična formula mladosti, energije i zdravlja u jednom.

Na ovoj dvosatnoj radionici maksimalno 20 sudionika upoznat će se s prehranom baziranom na bilju (plant based) i hranom bez industrijskih proizvoda (wholefoods) te od Tine dobiti pregršt savjeta i recepata za zdraviju pripremu svakodnevnih obroka.

Obrazac za prijavu nalazi se ovdje, a ako želite saznati više informaciji kako o Tini, tako i o Zelenariumu, posjetite sljedeći link

Ova kao i ostale radionice koje je organizirao “Mozak voli zdravo” samo su jedan dio onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje studentske dane! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prijavi se na naš newsletter ili nas prati na Facebook i Instagram profilu.

Ostale objave

08. 04. 2020.

Retro is back!

Retro stil se vraća u modu, a ni eSTUDENT ne zaostaje za trendovima

07. 04. 2020.

Nema straha i boli, dok nas zajedništvo vodi!

Par savjeta kako i ti možeš pridonijeti ovoj borbi protiv koronavirusa

06. 04. 2020.

Otvaranje obrta je jednostavno - eSTUDENT zna kako!

Sve što trebaš znati na jednom mjestu!

03. 04. 2020.

Utjecaj vježbanja na mentalno zdravlje

Pitaš se kako vježbanje pridonosi zdravlju čovjekove psihe? Saznaj u idućem članku!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri