eStudent Logo
Izletom do prakse i stalnog posla u PwC-u

Izletom do prakse i stalnog posla u PwC-u

Autor: Patrik Sremec, 13. 01. 2020.

Tim Starter udruge eSTUDENT i ove godine organizirao je event Izlet na buduće radno mjesto. Projekt je održan 10. siječnja 2020. te je sudionike odveo u tvrtku PwC. Izlet je namijenjen zbližavanju zainteresiranih studenata (potencijalnih zaposlenika) tvrtki PwC i poslovima koje izvršava što se pokazalo vrlo uspješnim, kao i prijašnjih godina. Na dvosatnom predavanju sudjelovali su organizatori iz eSTUDENTa i studenti koji su se prethodno prijavili, predavanje je održala Petra Užar iz odjela Human Capital, a pridružili su nam se i zaposlenici PwC-a od kojih je svaki predstavio svoj odjel.

Upoznavanje PwCa i nas samih 

U prvom djelu predavanja studentima je približena tvrtka PwC, njihova misija i zanimljivosti o tvrtci. Na drugi dio predavanja pridružili su nam se zaposlenici 4 najveća odjela te nam ispričali čime se bavi njihov odjel, koliko posla zapravo imaju, kakvo je radno vrijeme(količina prekovremenih koje odrade), koliko im posao zahtjeva putovanja, atmosferu u uredu i odnos između zaposlenika. Zaposlenici su također spomenuli mogućnost odrade prakse u PwCu koju su i oni sami odradili te dodali da takvi studenti imaju puno veću prednost kada se žele zaposliti u PwCu kao stalni radnici. Nakon predavanja započela je radionica, a cilj je bio bolje upoznati samog sebe pomoću boja od kojih svaka predstavlja jednu vrstu osobnosti. Saznali smo vrline i mane svake boje(osobnosti) te kako ih možemo iskoristiti u našoj karijeri.

Izlet na buduće radno mjesto već 11 godinu ostavlja zadovoljne studente koji zahvaljujući Izletu imaju priliku bolje upoznati potencijalno buduće radno mjesto i poslodavce koji mogu bolje upoznati mlade generacije. Udruga eSTUDENT poziva sve zainteresirane da se pridruže budućim izletima koji se možda baš za vas pretvore u svakodnevna putovanja na vaš stalni posao. Mjesto i vrijeme budućih susreta možete saznati na stranicama eSTUDENT.hr, eSTUDENT newsletter i eSTUDENT facebook

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri