eStudent Logo
Izlet u jednu od najbrže rastućih softverskih kompanija u Hrvatskoj

Izlet u jednu od najbrže rastućih softverskih kompanija u Hrvatskoj

Autor: Katarina Antolković, 10. 06. 2021.

Održan je još jedan izlet na buduće radno mjesto, ovog puta ugostili su nas zaposlenici digitalne agencije Agency04. Kao jedna od najbrže rastućih tvrtki u Srednjoj Europi, njihov rad obuhvaća mnoge industrije. Agencija je osnovana 2014. godine. Skupina Java inženjera potom se razvila u tvrtku s punim uslugama koja izrađuje složene web i mobilne aplikacije. Agencija se bavi vođenjem digitalnih transformacija i pruža usluge savjetovanja. Kada je agencija započela sa svojim radom, bilo je svega pet zaposlenih, a trenutno imaju više od sto zadovoljnih zaposlenika.

 Zaposlenici su nam otkrili kako početi s projektom i razvijati ga step by step koristeći agile metodu – četiri metode: Waterfall Model, V-Shaped Model, Big Bang Model te Agile Model.  Agile Model je učinkovit zbog brzih rezultata jer proizvod razvija u malim cjelinama, naglašava veliku interakciju između klijenata, developera i testera. Detaljan opis testiranja navode kao važni dio development procesa.

Vještine koje Project Management treba imati su prije svega komunikacija i organiziranost, zatim tehničke vještine, leadership, interpersonalne vještine, problem solving te poslovna ekspertiza. Bez inicijative nema planiranja, bez planiranja nema provedbe, a bez provedbe nema ni završnog produkta.

PM daje podršku zaposlenicima na način da im je uvijek poznato što se očekuje od njih te posreduju u izgradnji međuljudskih odnosa i organizacijske kulture. Jedna od najvažnijih značajki agilnog razvoja je da uvijek može bolje te da se sve može izmijeniti i popraviti.

Izlet smo završili HR radionicom gdje smo prošli kroz glavne sadržaje CV-a; rješavanje kratkog upitnika o pravilima pisanja CV-a. Smjernice za neverbalnu komunikaciju i predstavljanje na razgovoru za posao kroz rad u grupama te simulacija intervjua također kroz grupni rad.

Zahvaljujemo svim sudionicima i gostima koji su nam vrijednim savjetima dali bolji uvid u poslovanje svog poduzeća i dali nam nove alate koje ćemo zasigurno koristiti na svom karijernom putu. Za više informacija o budućim izletima možete posjetiti našu službenu web stranicu, Facebook, Instagram i LinkedIn ili se prijaviti na naš newsletter.

Ostale objave

23. 09. 2021.

Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

Početak akademske godine opasno je pred vratima, a to znači samo jedna stvar. Od danas su otvoreno i prijave za novu eSTUDENT godi...

21. 09. 2021.

Dobrobit sudjelovanja u studentskim udrugama

Početak nove akademske godine sa sobom nosi i regrutacije za brojne studentske udruge. U nastavku slijede sve dobrobiti sudjelovan...

17. 09. 2021.

Motivacija za početak nove akademske godine

eSTUDENT je za tebe pripremio nekoliko savjeta za što uspješniju akademsku godinu pred nama

07. 09. 2021.

Otvorenje prijava poduzeća za Career Speed Dating 2021.

Od 6. do 24.9. poduzeća se mogu prijaviti za Career Speed Dating i među studentima pronaći potencijalne zaposlenike i praktikante ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri