eStudent Logo
GDi – treći partner LUMEN Business natjecanja

GDi – treći partner LUMEN Business natjecanja

Autor: Paola Božiković, 12. 05. 2023.

LUMEN Business je jedno od četiri područja natjecanja LUMEN, koje je namijenjeno studentima/icama za rješavanje poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji. Cilj natjecanja je potaknuti suradnju između studenata/ica i poduzeća kako bi se stvorila sinergija i potaknuo razvoj inovativnih rješenja. Ove godine studenti/ice koji sudjeluju na LUMEN Business natjecanju imaju priliku surađivati s vodećim tvrtkama kao što su PBZ, KPMG, L’Oréal i GDi.

GDi je hrvatska tvrtka osnovana 1992. godine, s sjedištem u Zagrebu, koja se bavi razvojem i implementacijom softverskih rješenja za javnu upravu, financije, telekomunikacije i druge industrije. Tvrtka je postala prepoznatljiva po svojoj sposobnosti da pruži visokokvalitetna rješenja i usluge u skladu s potrebama svojih klijenata u Hrvatskoj i u inozemstvu. 

Jedan od najuspješnijih proizvoda tvrtke je aplikacija za upravljanje vodovodnim sustavima Aquasuite. Ovaj sustav je namijenjen za optimizaciju vodnih resursa i poboljšanje efikasnosti upravljanja vodovodnim sustavima, a koristi ga više od 70 vodovodnih poduzeća u Europi. GDi također nudi usluge razvoja i integracije geoinformacijskih sustava (GIS), što uključuje analizu, dizajn, razvoj, implementaciju i održavanje GIS rješenja. 

GDi je osvojila nekoliko nagrada za svoje rješenja, uključujući ICT Projekti godine u Hrvatskoj te Special Achievement in GIS od strane Esri, vodećeg globalnog pružatelja GIS softvera. Kao hrvatska tvrtka koja je uspjela proširiti svoj utjecaj diljem svijeta, GDi predstavlja primjer uspješne poslovne priče i inovativnosti koja se može naći u Hrvatskoj.

GDi case za LUMEN Business

Ovogodišnji natjecatelji/ice LUMEN Business natjecanja svoje će znanje imati priliku pokazati u kategoriji marketing, razvoj produkta i prodaja, a poslovni slučaj kojeg je zadao GDi nosi naziv: GDi Ensemble Fleet 2.0: Slijedeća generacija upravljanja flotom vozila.

U rješavanju ovog slučaja od natjecateljskih timova se očekuje analiza predloženih opcija koje bi se mogle provesti kako bi se sustav poboljšao ili nadogradio, ili pak prijedlog i razrada inovativne vlastite opcije unaprjeđenja sustava. Zadatak uključuje izradu poslovnog plana za novu varijantu rješenja GDi Ensemble Fleet; prijedlog unaprijeđenog proizvoda; financijskog plana; te marketinškog plana.

Saznaj više! 

Ako želiš biti u tijeku sa svim novim događajima koje organiziramo, zaprati nas na Instagramu, pretplati se na naš newsletter, i prati sve što objavljujemo na webuFacebooku i LinkedInu!

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri