eStudent Logo
eSTUDENT razvija mrežu izvrsnosti u Rijeci i Varaždinu

eSTUDENT razvija mrežu izvrsnosti u Rijeci i Varaždinu

Autor: Marija Brusić, 02. 10. 2020.

eSTUDENT je u potrazi za novim članovima, a prijaviti se može do 9. listopada. Nastavljamo s predstavljanjem skupina, a na redu je najmlađa. Udruga eSTUDENT uz Zagreb, djeluje i u Rijeci te Varaždinu. eSTUDENT mreža je skupina koju čine tri tima, a to su Rijeka - akademske aktivnosti, Rijeka - humanitarne aktivnosti te Varaždin. Ova skupina namijenjena je studentima koji studiraju u Rijeci ili Varaždinu. Osim svojih timova, članovi će upoznati i druge članove Udruge s kojima će imati priliku družiti se te surađivati.

Rijeka - akademske aktivnosti

Ovaj tim organizira studentsko natjecanje Moot Court Croatia. MCC je natjecanje u obliku simuliranog suđenja namijenjeno studentima prava koji žele usavršiti svoje teorijsko znanje te ih spaja s drugim studentima prava te stručnjacima pravne struke iz čitave Hrvatske. Natjecanje se od prošle godine odvija u Rijeci. Osim toga, tim će organizirati predavanja i radionice iz područja fizike i matematike

Rijeka - humanitarne aktivnosti

Tim se fokusira na organiziranje humanitarnih događaja različite tematike. Rijeka - HUM organizira projekte Zasvijetli za druge, Rikula te božićni pub kviz humanitarnog karaktera. Zasvijetli za druge je noćna utrka humanitarnog karaktera, a utrkom se želi potaknuti aktivniji i zdraviji način života. Rikula je novi projekt kojime se promiču kultura i umjetnost. Ovaj tim savršen je za humanitarce koji žele naučiti ili usavršiti svoje organizacijske vještine. 

Varaždin

Tim Varaždin bavi se organizacijom natjecanja Presentation Skills, božićnog humanitarnog turnira u beli i pikadu i pub kviza. Presentation Skills je natjecanje na kojem studenti kroz prezentiranje rješenja poslovnog slučaja unapređuju svoje prezentacijske i govorničke vještine. Uz natjecanje organizirat će se i razna soft skills predavanja i radionice koje će održavati partneri natjecanja. Prijavom u ovaj tim poboljšaj svoje organizacijske i komunikacijske vještine te iskusi timski rad

Što čekaš?

Prijavi se! Više o eSTUDENTU pročitaj na webu, a nešto više o ostalim timovima saznaj ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku i Instagramu i pretplati se na newsletter.

 

Ostale objave

27. 11. 2021.

Virtualni izlet u British American Tobacco, jednu od najpoznatijih multinacionalnih kompanija

STARTER nam je organizirao prvi ovogodišnji IBRM. Saznajte što su studenti naučili o BAT-u u sljedećem članku

12. 11. 2021.

Počela je nova eSTUDENT godina!

4. studenog svečanom skupštinom na FER-u otvorili smo 18. eGODINU i priredili dobrodošlicu novim članovima

02. 11. 2021.

Save the Date: postani dio Career Speed Datinga 2021.

Do 19. studenog prijavi se na Career Speed Dating i stvori si priliku za praksu ili posao!

21. 10. 2021.

Otvorene prijave za LUMEN Business partnerska poduzeća

Prijavite svoje poduzeće na jedinstveno LUMEN Business studentsko natjecanje posvećeno rješavanju poslovnih slučajeva

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri