eStudent Logo
Drago mi je eSTUDENT panel održan u sva tri grada

Drago mi je eSTUDENT panel održan u sva tri grada

Autor: Jelena Batur, 09. 10. 2021.

Za početak, donosimo ti jednu odličnu vijest! Prijave za eSTUDENT produžene su i trajat će  do nedjelje, 10. listopada do kraja dana. Ako si do sada odgađao/la prijave, ovo je znak za tebe da posjetiš našu stranicu za prijavu, ispuniš case i postaneš dio najveće studentske udruge u Hrvatskoj.

Kako bismo na izravan način predstavili rad naše Udruge svima zainteresiranima za prijave koje su u tijeku, ovog smo tjedna održali Drago mi je, eSTUDENT event u Varaždinu, Rijeci i Zagrebu.

Tako smo u utorak, 5. listopada posjetili Varaždin gdje nas je ugostio kafić Barfly. U ugodnoj atmosferi i pred brojnim zainteresiranima, naši su panelisti pred okupljenima djelili svoja iskustva iz Udruge i dočaravali pregršt sjajnih prilika koje dolaze s eSTUDENT članstvom - od poslovne prilike do prijatelja za cijeli život. Osim za cijelu udrugu, varaždinski studenti posebno su se zanimali za članstvo u timu Varaždin koji organizira projekte, događaje i natjecanja posebno na području toga grada.

Varaždinski Barfly ugostio je naše paneliste 5. listopada

Dan poslije, u srijedu 6. listopada družili smo se u Klubu Bačva u Rijeci. Riječkim smo studentima podijelili svoj doživljaj Udruge, ali i informirali ih o dvama eSTUDENT timovima koji djeluju u Rijeci: Rijeka - humanitarne aktivnosti i Rijeka STARTER.

eSTUDENT panelisti uzbudljiva iskustva iz Udruge podijelili i u Rijeci

Posljednji dan eventa održan je u četvrtak 7. listopada u IQ Baru u Zagrebu. Brojni zainteresirani imali su priliku slušati o profesionalnim i osobnim benefitima koje im je članstvo u eSTUDENTu donijelo. Nakon formalnog dijela, panelisti i ostali prisutni eSTUDENTi upustili su se u druženje i informiranje studenata zainteresiranih za prijavu. 

Prepuni zagrebački bar IQ kao nagrada za kraj trodnevnice Drago mi je, eSTUDENT

 

Prijave su produžene, odaberi tri tima, poredaj svoje prioritete i riješi case study. Kako bismo ti pomogli u odabiru tima koji je kao stvoren za tebe, riješi naš kratki kviz. Detaljnije opise skupina možeš pročitati u našim blogovima, a o timovima ovdje. Sve dodatne informacije pronađi na eSTUDENT Facebook, Instagram i web stranici te pretplatom na newsletter.

 

Ostale objave

09. 10. 2021.

Varaždin, Rijeka i Zagreb u tri su dana ugostili eSTUDENTe koji su podijelili svoja iskustva Udruge sa zainteresiranim studentima...

07. 10. 2021.

Intro into STARTER - postani ekspert za životopise i proces zapošljavanja

Oduvijek te zanimalo kako najbolje sastavit životopis i napisati motivacijsko pismo? U STARTER timovima možeš naučiti to i još pun...

05. 10. 2021.

LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

Oduvijek te zanimalo kako izgleda organizacija studentskog natjecanja od početka do kraja, pridruži se Project Management skupini ...

03. 10. 2021.

Upoznajte kreativce eSTUDENTa - Skupina Content Management

Kreativna si osoba koja voli društvene mreže, fotografiranje, izrađivanje vizuala ili pisanje, onda je ova skupina savršena za teb...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri