Kako se akademska godina bliži samom kraju, tako su i završili svi eSTUDENT  projekti. Prije odmora i rješavanja zadnjih ispita, eSTUDENTi svoju akademsku  godinu tradicionalno završavaju velikom Završnom skupštinom. Na Završnoj  skupštini okupili su se brojni članovi eSTUDENTa kako bi ispratili sadašnje  voditelje i predsjedništvo, ali još važnije, kako bi izabrali nove, koji će ih sljedeće  godine voditi kroz brojne projekte, natjecanja i suradnje.

Prije samog izbora, okupljene su pozdravili članovi aktualnog predsjedništva i s  njima podijelili svoje dojmove, uspomene i zabavne anegdote, nakon čega su  proglašeni najistaknutiji članovi, nagrađeni za svoj rad i zalaganje u timu.  Također, na skupštini su podijeljeni certifikati eSTUDENTa kao potvrda i  pohvala članovima koji su tijekom cijele godine ulagali puno truda kako bi  ostvarili uvjete za dobivanje certifikata.

Nakon prisjećanja svih izazova i uspjeha koje smo tijekom godine zajedno ostvarili , došao je red na najiščekivaniji dio – glasovanje za nadzorni odbor, predsjednika udruge i dodatna dva člana predsjedništva.

U nadzorni odbor za sljedeću akademsku godinu izabrani su : Hrvoje Zorko, Nenad Malić, Vedran Blagus, Kristian Ravić i Luka Novosel.

Novim predsjednikom Udruge proglašen je Luka Šlibar, a za potpredsjednike Petr Vizek i Ante Perić.
IMG-20150613-WA0030

 

Završnom skupštinom službeno je završila jedna eSTUDENT godina, ali je i  počela nova. Ponosni smo na sve ovogodišnje uspjehe, ali smo i vrlo motivirani  nastaviti dugogodišnju tradiciju eSTUDENT uspjeha i iduću godinu učiniti još  boljom” – izjavio je novi predsjednik Udruge, Luka Šlibar.