PMK

Po miseca kulture želi svima zainteresiranima približiti kulturu na drugačiji način. Edukativno – zabavna predavanja te radionice održavat će se od 5. do 14. prosinca na različitim zagrebačkim destinacijama. Po miseca kulture omogućuje svima da se upoznaju s različitim aspektima kulture, saznaju nešto novo ili potkrijepe postojeće znanje, na inovativan i zanimljivi način.

Kulturno uzdizanje započinjemo upoznavanjem lovca u Potjeri Krešimira Sučevića Međerala pod nazivom „Uhvati me ako možeš“. Sljedeći dan će nam lifestyle blogerica Ella Dvornik pričati o tome kako je svoj hobi pretvorila u posao te kako provodi svoje slobodno vrijeme. Za sve natjecateljskog duha organiziramo Pub kviz na kojem će svatko sa svojom ekipom  moći provjeriti  znanje iz opće kulture, a za najbolje slijede i nagrade.

Sljedeći popularni gost ovogodišnjeg programa je stand-up komičar Vlatko Štampar, koji tijekom dana crta, a navečer nasmijava ljude. Simpatični arhitekt će vam svim namamiti osmjehe na lice i opustiti vas od svakodnevice. I za kraj programa, sve kreativce očekuje Splash art radionica na kojoj će moći po svom ukusu ukrastiti svoje omiljene jakne, traperice, košulje, itd. te  napraviti božićne poklone za svoje najbliže.

Pronađi svoju kulturu s nama te poprati evente na našoj Facebook stranici na kojoj možeš pronaći više informacija.

 

Napisala: Žana Jukić