Ovoga svibnja od 11. do 23., pripremljena su predavanja i radionice otvorena za sve ljude željne zabave. Glazbenik Mile Kekin će nam 11. svibnja pričati o naizgled jednostavnom nastajanju pjesme, a fotograf Goran Kovačević će nam 18. svibnja pokazati kako svoje doživljaje iz putovanja i svakodnevnice zabilježava fotoaparatom. Potom će nam dizajnerice Maša Poljanec i Maja Kolar  22. svibnja ispričati značajnu ulogu žena u dizajnu koja se vrlo rijetko primijeti.

Uz predavanja, očekuje nas i radionica plesa koju će voditi mladi natjecateljski plesni par Emilija Damić i Marko Mrkić te radionica glume mladih profesionalaca iz Dramskog studija Tirena.

Kako bi se malo i opustili u kulturnom tonu, tu je i kviz kulture na kojem nas ćemo ispitati naša znanja o kulturi Hrvatske, ali i svijeta. Šećer čuvamo za kraj, a to je izlet do utvrde Medvedgrad kroz Šestinski dio podsljemena.

 

Zapitaj se #gdjetijekultura i dođi na kulturiziranje. Predahni malo od ispita i predavanja i ispuni se novom dozom inspiracije te saznaj nešto novo što se ne nalazi u skripti!