Untitled

Više od 100tinjak lego kocaka, 100 priča/slikovnica/knjiga, 100 autića, 50 društvenih igara.. To su samo neki od brojeva koji svjedoče i ovogodišnjem velikom uspjehu eSTUDENTove akcije Nepotrebno je nekome potrebno.

Studenti su još jednom pokazali kako imaju veliko srce i osjećaj za potrebe bližnjih tako da se ova impresivna brojka od 600 igračaka skupila u svega dva tjedna prikupljanja na 3 lokacije na sveučilištu: Ekonomskom i Učiteljskom fakultetu te Hrvatskim studijima.

Ovoj hvalevrijednoj akciji odlučile su se pridružiti i Zagrebačka banka na čak 4 lokacije i INWIYCljhNA, a sve zajedno rezultiralo je čak i prevelikim brojem igračaka samo za jednu ustanovu! Iz tog razloga, osim domu za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji “Duga”, akciji je priključen i dom “Ženska pomoć Sada” koji u sklopu djelovanja ima prihvatni centar, sklonište za žrtve nasilja.

“Male ručice za koje su ove igračke namijenjene biti će izuzetno vesele i sretne kao i sva djeca, jer djetinjstvo traži svoje tako da smo strašno zahvalni što se ova udruga na ovaj krasan način odlučila pomoći.” – Željka Barić, ravnateljica doma “Duga” Zagreb

Upravo te vesele ručice svima nama trebaju biti najveća zahvala i radost, ali ipak još jednom od sveg srca hvala svim studentima koji su se odazvali ovoj akciji kao i Zagrebačkoj banci i INA-i na odličnom odazivu!

Nema ljepše stvari od osmijeha jednog djeteta, mi smo ih ove godine uspjeli izmamiti najmanje 600, a vjerujemo da ćemo iduće godine ostvariti još i više.