IMG_4420

U dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt održan je „Sum up- Mozaik promjena“ u organizaciji udruge eSTUDENT.

Sum up je organiziran kao neformalno druženje najboljih studenata iz cijele Hrvatske, pobjednika eSTUDENTovih studentskih natjecanja, članova udruge eSTUDENT te uglednih predstavnika gospodarske i akademske zajednice.

Cilj ovog eventa bio je povezati proaktivne studente s poduzećima i potencijalnim budućim poslodavcima. Osim organiziranja projekata, natjecanja, predavanja i radionica organizirali smo i završni događaj kako bismo zaključili ovu uspješnu akademsku godinu.

Tema ovogodišnjeg eventa bio je „Mozaik promjena“. Svaka osoba koja je sudjelovala u radu eSTUDENTa sudjelovala je i u stvaranju mozaika poznanstava, prijateljstava i budućih suradnji. Ovogodišnjim radom eSTUDENT je promijenio šanse mnogim studentima i otvorio im vrata poslovnog svijeta.

Također, Luka Šlibar predao je vodstvo Udruge novoj predsjednici Anamarii Sluganović. Luka i Anamaria održali su prigodne govore na samom početku događaja.

Ovim događajem spojili smo najbolje studente i poslodavce te smo im omogućili neformalno druženje u opuštenom i predivno uređenom ambijentu. Razmjenjivale su se ideje, otvarale mogućnosti novim suradnjama, stekla su se nova prijateljstva i partnerstva.

Na kraju još jedne akademske godine i na kraju još jedne godine uspješne suradnje s eSTUDENTom želimo se zahvaliti svim studentima ove studentske udruge na predanom radu i zalaganju zbog kojeg je iza nas pregršt uspješnih projekata i studentskih natjecanja. eSTUDENTovci su studentski život u Hrvatskoj podigli na jednu novu razinu i sretna sam što im Zagrebačka banka u tome, već više od desetljeća, pomaže. Veselimo se sljedećoj godini, novim licima, novim izazovima i novim uspjesima.- zaključila je Kristina Milković, Starija specijalistica za pribavljanje i pozicioniranje

Ležerni i ljetni ugođaj vladao je u marokanski uređenom dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt. Atmosferi je pridonio i bend sastavljen od Matije Cveka, Dominik Žagmeštera i Ivana Sedaka koji su upotpunili ovu ljetnu večer i rasplesali uzvanike.

eSTUDENT Sum up je bio odlično organiziran, kreativno uređen i uspješan događaj. Smatram da je takav događaj odličan način da se naši partneri i pobjednici natjecanja još više upoznaju, a da ih eSTUDENT još jednom nagradi za njihovo sudjelovanje i doprinos udruzi.- zaključio je Simon Čehić, član tima za Odnose s javnošću

Na samom događaju prisustvovalo je preko 200 uzvanika, od kojih oko 80 predstavnika poduzeća i preko 100 studenata.

IMG_4536