kopacka

U Boćarskom domu, 16. i 17. travnja uspješno je održan šesti po redu humanitarni malonogometni turnir Kopačka solidarnosti na kojem su snage odmjerile nogometne ekipe poduzeća i studentskih udruga. Na turniru je zaigralo 8 muških te 4 ženske ekipe među kojima su Zagrebačka banka, Infinum, Zagrebačka pivovara, Adacta, In2, Pwc, INA Financijski klub te eSTUDENT, dok se u memorijalnoj utakmici priključila i ženska nogometna ekipa centra Goljak.

Ove godine, kroz turnir je prikupljeno 24.900 kn čime je premašen iznos prošlogodišnjih izdanja. Prikupljena sredstva iskoristit će se za uređenje vanjskog igrališta te za ostala didaktička pomagala za učenike Centra za odgoj i obrazovanje Goljak.

Cijeli događaj trajao je dva dana te je oduševio nogometne ekipe i okupljenu publiku. Svoj prošlogodišnji naslov zlatne ekipe obranila je ženska postava Zagrebačke banke, dok su drugo i treće mjesto pripali ekipi Adacte i In2. U muškoj kategoriji pobjedu je odnijela ekipa Adacte, srebro je osvojila Zagrebačka pivovara, a Pwc je odnio broncu.

U ime eSTUDENTa, htjela bi se zahvaliti svim poduzećima i studentskim udrugama koje su se i ove godine odazvale našem pozivu i sudjelovale na turniru, pokazale svoj sportski, ali i humanitarni duh. Zahvaljujemo i ovogodišnjim sponzorima koji su nas podržali te posjetiteljima davali svoju podršku i uljepšali ovaj događaj.” – zaključila je Nikolina Lepčin, voditeljica projekta Kopačka solidarnosti.