IMG_7310.

U četvrtak, 3. ožujka, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu panel raspravom “Pokreni svoju ideju”, svečano je otvoren drugi po redu Smartup.

IMG_7287Na panelu su gostovali Hrvoje Prpić, poznati investitor i poslovni anđeo, Luka Abrus, direktor agencije Pet minuta te prošlogodišnja pobjednica Martina Grgić. Studentima je na zanimljiv način prezentirano što se od njih traži te  što je potrebno za osvojiti prva tri mjesta i svoje mjesto u poduzetničkom inkubatoru.

Za sve vas koji ste propustili uvodno predavanje, osigurali smo snimku predavanja koju ćemo objaviti na našoj web stranici, youtube i facebook profilu.

IMG_7288Prijave za natjecanje su otvorene do 14. ožujka, a studentski timovi od 2-5 članova se prijavljuju putem obrasca na web stranici , uz kratki opis poslovne ideje. Najbolje timove očekuju primamljive nagrade, od 12.000, 9.000 i 6.000 kuna. Pobjednik natjecanja osvaja izravni ulazak u program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), dok drugoplasirani i trećeplasirani dobivaju pravo na korištenje coworking prostora i mentorstvo timova u Core Incubatoru.

Smartup je edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Koncept natjecanja je usmjeren na Lean metodologiju, koja je standard u cijelom svijetu i koju natjecanje želi približiti hrvatskoj studentskoj populaciji, kroz niz edukativnih radionica, meetup-ova i individualnih mentorstava od strane hrvatskih stručnjaka.

Sve detalje o natjecanju možete saznati putem email-a  smartup@estudent.hr.