OPDLJIN-02 (1)

Ljubav ti se čini kao kvantna fizika i još uvijek tragaš za nekom čarobnom formulom koja bi riješila sve tvoje ljubavne probleme i olakšala ljubavne jade?! Nažalost, čarobna formula još nije otkrivena, no eSTUDENT se pobrinuo da na neka važna pitanja ipak dobiješ odgovor. Sve što trebaš napraviti je doći 3. svibnja na Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (dvorana D3) gdje se od 17 do 20 sati održava zanimljivo predavanje Od poljupca do ljubavi i natrag te poslušati savjete i zanimljive priče onih koji su stručnjaci na tom području.

Ljubav i međuljudski odnosi za brojne su enigma i vjerojatno ne postoji jedinka koja još nije čula za onu “Žene su s Venere, a muškarci s Marsa”. Što je dovelo do toga da se na ovu temu pišu knjige, snimaju filmovi i igraju predstave, je li to uistinu tako, jesu li razlike između muškaraca i žena tako velike da se čini da su s različitih planeta? Što žele i vole muškarci, a što žene? Kako pronaći idealnog partnera i koji je ključ uspješne i zdrave veze? Odgovore na ova i brojna druga pitanja, ali i vlastita iskustva o muško-ženskim odnosima, emocijama i ljubavi s nama su odlučili podijeliti glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača, novinarka, skladateljica i kolumnistica Milana Vlaović, profesor Igor Mikloušić, komunikator i psiholog Dario Antić, profesorica psihologije Željka Kamenov te glumac Asim Ugljen.

Osim što su sama imena predavača dovoljan poticaj da idući četvrtak rezerviraš za dejt s eSTUDENTom, možda baš tamo upoznaš svoje istomišljenike i idealnog partnera jer će vremena za pitanja i diskusiju biti dovoljno. Daj ljubavi još jednu priliku. Vidimo se!

Više informacija doznajte na Facebooku.

 

Matea Rubil