Starter2016slider

Starter Mjesec karijera u organizaciji eSTUDENTovog projektnog tima Starter približava se svojem završetku. Zainteresirani studenti mogu besplatno sudjelovati u projektu do 15. prosinca i tako proširiti svoja znanja uz različite interaktivne radionice te se približiti potencijalnim poslodavcima. Starter sustav i eSTUDENT pružaju brojne mogućnosti, a o svojim iskustvima progovorili su i iznimno uspješni bivši studenti FER-a, Jure Žuljević i Ivo Sluganović.

Starter je odličan način da ti ponude za poslove stižu bez da ih moraš tražiti!

Kaže Ivo Sluganović, bivši predsjednik eSTUDENTa koji je trenutno na doktoratu na Oxfordu. Dodaje kako mu se osobito svidjela mogućnost pronalaska svih relevantnih informacija za pronalazak posla na jednom mjestu.

Za razliku od klasičnog student servisa gdje studenti traže posao, studentima se kroz Starter pruža izravan pristup odličnim poslovima, praksama i stipendijama.

Nakon registracije, potrebno je samo par klikova putem Starter sustava kako bi studenti na svoju mail adresu primali ponude poslova i praksi od najboljih hrvatskih i inozemnih poduzeća.

Govori Jure Žuljević, bivši voditelj projektnog tima Starter koji trenutno studira u Austriji. Dodaje kako su mu od iznimne koristi bile i Starter radionice o izradi CV-a te radionice o razgovorima za posao koje studentima pružaju mogućnost da se potencijalnim poslodavcima prezentiraju u što boljem svjetlu.

Ivo i Jure se slažu da im je od osobite koristi bio i rad u timovima, a Jure ističe kako mu je upravo eSTUDENT omogućio i razvoj takozvanih “soft skills” vještina koje su na tehničkim fakultetima većinom zanemarene.

Obojica zaključuju kako je pristupanje eSTUDENTu bilo jedno od najboljih odluka koje su donijeli te da su prijateljstva i duh eSTUDENTa ono što i danas nose kroz život.

Studenti, iskoristite priliku, steknite nova iskustva, izgradite sebe i upoznajte nove prijatelje uz eSTUDENov Starter Mjesec karijera i krenite na vrijeme!