webb

U četvrtak 22.10. u 23:59 zatvorene su prijave za članstvo u Udruzi čime je završila prva faza pristupnog procesa. Čestitamo svima koji su se prijavili, a sad je vrijeme za drugi korak.

Za sve koji su se prijavili, avantura se nastavlja kroz online testiranje i intervjue s voditeljima. U nastavku slijede 4 zadatka koja moraš ispuniti kako bi tvoja prijava bila kompletna i kako bi mogao/la pristupiti završnom koraku – intervjuima.

ZADACI:

Test o Udruzi – odgovori na sva postavljena pitanja, a prilikom odgovaranja smiješ koristiti web Udruge na kojem ćeš pronaći sve odgovore

Case – nakon uspješno položenog testa o Udruzi, vrijeme je da odabereš timove u koje želiš ući. Odaberi do 3 tima koja ti se najviše sviđaju, a zatim riješi  case koji je svaki voditelj pripremio za svoj tim.

Uploadanje fotke – svaki član Udruge dobiva svoju člansku iskaznicu kojom može ostvariti razne pogodnosti, a kakva bi to članska iskaznica bila bez fotografije svojeg vlasnika? Odaberi svoju najbolju fotku i pošalji nam je – obavezno za sve osim za članove koji su bili u eSTUDENTu ak. godine 2014./2015.

Motivacijsko pismo – napiši voditeljima timova koje si izabrao/la zašto si baš ti najbolja osoba za njihov tim i pošalji im svoja motivacijska pisma na mailove (max 3)

Rok za rješavanje sva 4 zadatka je 26.10. do 23:59. Kao što je već spomenuto, kako bi mogao/la pristupiti zadnjem koraku (intervjuima) potrebno je riješiti sva 4 zadatka čija se rješenja i odgovori šalju voditeljima timova.

Intervjui će biti u terminu od 27.10. do 06.11., a za točan termin ćeš se dogovoriti s voditeljima timova koji će ti se javiti kada svi prijavljeni ispune zadatke.

Konačne rezultate ćeš saznati 08.11.

VAŽNO!


Svim prijavljenim studentima je trebao doći mail s uputama koje smo gore napisali i sa svim linkovima koje ćete koristiti kako bi uspješno ispunili zadatke. Ako ti mail nije došao, provjeri svoj SPAM folder, a ako ga nema ni tamo, javi nam se na pristupni-helpdesk@estudent.hr.

A OSTALI?

Za sve studente koji se ipak nisu odlučili prijaviti u eSTUDENT kao članovi, priča još nije gotova. eSTUDENT kroz godinu organizira preko 30 projekata na kojima možeš sudjelovati na razne načine, pritom steći veliko iskustvo i povezati se s potencijalnim budućim poslodavcima. Prijavi se na naš newsletter i ne propusti odlične prilike :)

Prijava na NEWSLETTER