eSTUDENT je studentska udruga koja okuplja ljude različitih profila i interesa koje povezuje želja da postanu najbolji u tome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i pritom se dobro zabave. Udruga ima preko 300 članova koji samostalno vode 30 projekata te redovito surađuju s više od 70 istaknutih poduzeća. Najveća prednost eSTUDENTa je u tome što ti omogućuje da se razviješ upravo u onom području koje te zanima – upravljanju projektima, komunikaciji s poduzećima, dizajnu, marketingu, odnosima s javnošću, multimediji, ljudskim potencijalima, programiranju, edukaciji i popularizaciji znanosti, humanitarnom radu, konzaltingu, međunarodnoj suradnji, pravu te financijama.

Izaberi nešto za sebe i postani dio udruge koja ozbiljne stvari radi zabavno.

Jednom godišnje eSTUDENT prima nove članove i to se događa upravo sad!

Klikni na link i provjeri što ti sve nudimo, saznaj kako radimo, pročitaj priče bivših eSTUDENATa, vidi što o nama misle naši brojni partneri i ne zaboravi škicnuti kako se zabavljamo. ;)

Osim na stranici, više o nama saznaj kroz Drago mi je, eSTUDENT – kratko predavanje na kojem možeš upoznati ekipu iz Udruge, osjetiti atmosferu, stvoriti svoj dojam i pitati sve što te zanima.

Kad i gdje?

  • 20.10./ EFZG / dvorana 3 / 18h
  • 21.10./ FFZG / dvoranu i termin javimo naknadno :)

Naš event za ‘Drago mi je, eSTUDENT’ predavanja možeš pronaći na facebooku preko linka

Prijave otvaramo 10.10. i traju do 22.10. :)