Prijavite se za nagradu Zlatni indeks i dopustite da nagradimo Vaš trud!

Prijave za poduzeća za nagradu Zlatni Indeks počinju 15. siječnja i traju do 22. veljače 2019. godine. Ovim projektom nagrade se dodjeljuju poduzećima koja su pomogla u realizaciji različitih studentskih aktivnosti i projekata te nudila stručne prakse ili stipendije u 2018. godini i time pridonijela poboljšanju kvalitete studentskog života.

Prijavite se za nagradu Zlatni indeks i dopustite da nagradimo Vaš trud! (2)

Projekt se provodi na nacionalnoj razini, a prijavom za Zlatni indeks poduzeća imaju priliku pokazati široj javnosti svoje društveno odgovorno poslovanje i tako privući kvalitetne studente koji će jednog dana izaći na tržište rada. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te najbolji imidž.

Prijavite se za nagradu Zlatni indeks i dopustite da nagradimo Vaš trud!

Odluku o dobitnicima ove jedinstvene nagrade donosi Povjerenstvo sastavljeno od studentskih zborova i udruga koje u svakoj kategoriji bira po dva dobitnika – jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće. Prijavite se za nagradu Zlatni indeks i dopustite da nagradimo Vaš trud!

Dopustite da Vas nagradimo i ispunite web formu.

Doris Miloščić