Prijavi se na konferenciju i radionice te saznaj kako održati svoje fizičko i mentalno zdravlje

U sklopu projekta Mozak voli zdravo, kojemu je glavni cilj motivirati i zainteresirati mlade ljude o brizi za vlastito zdravlje s posebnim naglaskom na pravilan način prehrane i na redovitu tjelovježbu i osobnu motivaciju, održat će se dvodnevna konferencija 16. i 17. ožujka 2019. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu s početkom u 10 sati.

Prvi dan konferencije, 16. ožujka,  bit će posvećen fizičkom zdravlju, a predavanje na temu trčanja održat će Frane Boban, Alan Crnčan govorit će o suplementima i dodacima prehrani, Ana Ilić o vitaminima i mineralnim tvarima u funkcionalnim proizvodima, Marin Dadić o kondiciji i Filip Bolčević o muscle memory. Drugi dan konferencije, 17. ožujka, bit će posvećen mentalnom zdravlju i predavanjima Igora Čerenšeka o fizičkoj aktivnosti iz mentalne perspektive, Gorana Pejakovića o emocionalnoj inteligenciji, Roberta Rosandića o umu i inteligenciji, Ivančice Delaš o hrani za mozak te Lee Maričić o modernoj tehnologiji u mentalnom svijetu. Drugi dan konferencije, također će se proglasiti pobjednik kulinarskog natjecanja Brocoola, čiji je zadatak bio poslati video isječak pripreme idealnog obroka koji je istovremeno zdrav i pripremljen unutar budžeta od 20 kn. Osim proglašenja pobjednika ovog natjecanja, na konferenciji će se predstaviti i ovogodišnji sponzori.

Nakon dvodnevne konferencije, održat će se tri radionice od 19. do 22. ožujka 2019. godine. Prva radionica Capoeire održat će se 19. ožujka s početkom u 20:15 sati u Kosirnikovoj 64 na kojoj će polaznici učiti o osnovnim tehnikama i glazbi koja se svira prilikom izvođenja vještine. Druga radionica pod nazivom Akrobalans održat će se 21. ožujka s početkom u 19 h u Tratinskoj 2 na kojoj će sudionici probati u paru rekreirati neke od osnovnih formi ove vještine i bolje se upoznati s vlastitom ravnotežom i ravnotežom svoga partnera. Sljedeći dan, 22. ožujka održat će se radionica Životni poziv s početkom u 18 sati u Petrićevoj 5 čiji je cilj osvještavanje svojih talenata i strasti, a polaznici će dobiti smjernice kako se određuje životni poziv.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti za konferenciju na formi, a više informacija o programu konferencije možete pronaći na Facebooku.

Antonela Jukić

Prijavi se na konferenciju i radionice te saznaj kako održati svoje fizičko i mentalno zdravlje