ASC_header_2krug_15-16_popravak

App Start Contest, natjecanje u razvoju mobilnih i web aplikacija koje već godinama povezuje studente s najuspješnijim hrvatskim IT tvrtkama i potiče razvoj vlastitih ideja službeno počinje! Na natjecanju studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost i znanje, a tijekom cijelog procesa razvoja projekta podržavaju ih i savjetuju mentori te predstavnici poduzeća.

Otvorenje natjecanja održat će se 18. siječnja u 16 sati na FER-u (dvorana D2) i prilika je studentima da saznaju pravila, važne datume i nagrade te ovogodišnje partnere natjecanja. Službeni dio otvorenja nastavit će se uz prošlogodišnje finaliste, startupove When? i Tourgent koji će okupljenima prenijeti svoja iskustva s natjecanja i ispričati o uspjesima nakon App Start Contesta.

Startup When?, aplikacija je koja predstavlja najlakši način za raspored događanja među prijateljima. Na App Start Contestu 2015. osvojili su prvo mjesto, kao i nagradu za najbolji dizajn u vrijednosti 3.000 kn.

Tim Tourgent osmislio je cloud uslugu koja prijevoznicima i agencijama omogućuje da prate što se događa s njihovim turama, vozačima, vodičima i vozilima, a svojom idejom osigurali su drugo mjesto.

Pridružite se otvorenju natjecanja kako bi na vrijeme saznali najbitnije informacije, prijavite svoj tim do 31. siječnja i iskoristite sve prilike koje vam nudi App Start Contest – mogućnost suradnje s potencijalnim budućim poslodavcima, savjete za razvoj vlastitih ideja, novčane nagrade i još mnogo toga.