INA, dugogodišnji partner eSTUDENTa poziva studente da se prijave na online natjecanje Freshhh 2015.

 

 

  • Šestu godinu zaredom, hrvatski studenti imaju priliku sudjelovati u zanimljivom

međunarodnom online natjecanju

  • Timovi se za pobjedu bore rješavajući zanimljive, ali izazovne zadatke iz područja naftne

industrije

  • Studenti su pozvani da se prijave do 3. travnja putem stranice www.freshhh.net

 

 

 

Zagreb, 11. ožujka 2015.- Šestu godinu zaredom INA poziva hrvatske studente da se uključe u Freshhh; virtualno  međunarodno  natjecanje  u  kojem  se  za  pobjedu  bore  upravljajući  svojim  virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije. Najbolje plasirani timovi dobit će priliku za sudjelovanje u završnici natjecanja 28. svibnja u Budimpešti s kolegama iz cijelog svijeta, osvajanje bogatih novčanih nagrada, kao i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

 

Na natjecanje se mogu prijaviti tročlani timovi studenata tehničkih i poslovnih fakulteta, koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja. Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo uspjeh među studentima u Hrvatskoj, je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i INA dio. Natjecanje će se održati u dva kruga; prvi u trajanju od 6. do 22. travnja te drugi krug od 23. do 30. travnja.

 

 

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se uključe u natjecanje putem linka www.freshhh.net do 3.

travnja 2015., gdje su također objavljene i sve potrebne informacije i detalji o igri. O proteklim Freshhh natjecanjima i uspjesima hrvatskih timova više saznajte putem linka  www.ina.hr/freshhh.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji

nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili  djelomičnom  vlasništvu  INA  d.d.  Sjedište  Grupe  nalazi  se  u  Zagrebu,  Hrvatska. U  području  istraživanja  i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Tel: 01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @:  pr@ina.hr