Po-prvi-put-odr--ava-se-jedinstveno-natjecanje-u-su--eljavanje-ra--unovo--a

Accounting Battle je natjecanje iz područja računovodstva koje po prvi put organizira studentska udruga eSTUDENT u suradnji s poduzećem Mazars Cinotti.  Studenti će se natjecati u dva kruga. Natjecanje će započeti s prvim krugom 6. svibnja u 13:45 sati u dvorani 22, nastavit će se s drugim krugom 8. svibnja u 14 sati u dvorani 3 te će završiti proglašenjem pobjednika 9. svibnja u 14 sati u dvorani 24. Oba kruga natjecanja i završnica natjecanja održat će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

U prvom krugu, na koji se može prijaviti do 50 zainteresiranih, natjecatelji će se susreti s ispitom iz područja računovodstva nakon čega slijedi drugi krug natjecanja u kojeg ulaze natjecatelji koji su najbolje napisali test iz prvoga kruga. Sudionici imaju priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade. Tako će oni koji osvoje prvo mjesto dobiti novčanu nagradu u vrijednosti dvije tisuće kuna, oni na drugome mjestu osvojit će tisuću kuna, dok će oni koji osvoje treće mjesto dobiti petsto kuna nagrade, a svi pobjednici osvajaju i stručnu praksu i Microsoft Excel tečaj u organizaciji poduzeća Mazars Cinotti.

Accounting Battle je jedinstveno natjecanje u rješavanju računovodstvenih zadataka, a osmišljeno je kako bi se pružila prilika studentima da primjene svoja znanja iz područja računovodstva u praktično i korisno iskustvo.

Vinko Rajič