_MG_7163

Otvorene su prijave za  studentske udruge i zborove u Povjerenstvo koje će biti zaduženo za odabir dobitnika nagrade Zlatni indeks za 2015. godinu. Zlatni indeks je nagrada koju studenti dodjeljuju poduzećima za njihov doprinos studentskoj zajednici. Natječaj je otvoren do 11. siječnja 2015. godine i na njega se mogu prijaviti studentske udruge i zborovi iz cijele Hrvatske.

Članovi Povjerenstva biraju se na temelju suradnje udruge s poduzećima, broja strateških partnera te projekata koje je udruga organizirala.

Projekti udruge i zbora glavni su kriterij prilikom odabira članova Povjerenstva. Prilikom prijave potrebno je navesti ime projekta, kratak opis te imena članova koji su na njemu sudjelovali. U obzir će se uzeti i nagrade i priznanja koje je udruga ili zbor primila, kao i preporuke dobivene od profesora. Po jedan predstavnik svake udruge ili zbora koji uđe u Povjerenstvo sudjelovati će na zajedničkom sastanku početkom ožujka na kojem će se donositi odluka o dobitniku Zlatnog indeksa.

Želite li da i vaša udruga/zbor bude dio ovog projekta i sudjeluje u odabiru dobitnika Zlatnog indeksa za 2015. godinu prijavite se na linku.

Više o projektu možete saznati na službenim web i facebook stranicama.