vizionar slika

Otvorene su prijave za prikupljanje prijedloga slučajeva za sudjelovanje na natjecanju “Vizionar” u akademskoj godini 2018./2019. Slučaj je zadatak u kojem Naručitelji traže rješenja iz područja dizajna. Prijave traju do 21. siječnja 2019. godine.

Vizionar je organiziran kao natječaj za izradu vizualnih rješenja namijenjen studentskoj populaciji. Njegova svrha je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Projekt omogućuje mladim profesionalcima da na natječaju pokažu svoj talent i stečene vještine te da se povežu s potencijalnim poslodavcima. Uz stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja, mladih profesionalaca i poduzetnika, cilj projekta je i promicanje dizajna kao elementa uspješnosti, prepoznatljivosti poduzeća te poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti.

Pozivamo sva zainteresirana poduzeća da ispune brief i pošalju ga na e-mail vizionar@estudent.hr uz naslov­ “Prijava na natječaj Vizionar 2019.”. Također, o natječaju se možete informirati u tekstu natječaja.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail adresu:  vizionar@estudent.hr