Sports marketing and sponsorship conference Sporto 2016, on November 18, 2016 in Hotel Slovenija, Congress centre, Portoroz / Portorose, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Za sve ljubitelje komunikacija i sporta priređujemo pravu poslasticu 15. ožujka 2017. godine u 18h na Fakultetu političkih znanosti. Za vas smo pripremili predavanje čovjeka koji odnose s javnošću poznaje kao dlan svoje ruke, koji je upoznao sve aspekte struke i koji već godinama radi na najuspješnijim projektima u Hrvatskoj.

Kako ostati kreativan i ispred ostalih nakon svih dosadašnjih uspješnih projekata? Što učiniti u kriznim situacijama koje mogu naštetiti projektu? Kako utjecati na ciljane javnosti i kako na najbolji način poslati poruku publici? Na sva ova pitanja odgovorit će najbolji PR-ovac u Hrvatskoj – Ranko Vučinić.

Teško je nabrojati sva postignuća koja je Ranko ostvario i sve projekte na kojima je radio. Između ostalih, radio je u međunarodnim humanitarnim i civilnim organizacijama (War Resistants, Norvegian People’s Aid, KFOR, UNICEF), umjetničkom kolektivu Labin Art Express i Kulturnom centru Lamparna, Multimedijalnom institutu [m.a.m.a.] fondacije Otvoreno društvo Hrvatska te svjetskoj marketinškoj i PR agenciji GREY WORLDWIDE radeći za najveće globalne i domaće brendove. No zasigurno je njegov najpoznatiji rad s klubom hokeja na ledu Medveščak koji je pod njegovim komunikacijskim vodstvom četiri godine zaredom proglašen najboljim SPORT(O)skim brendom u Hrvatskoj i jednim od TOP 3 SPORTO brenda u regiji.

Ne želimo vam otkrivati o čemu će vam sve g. Vučinić govoriti na predavanju, no možete očekivati pregršt zanimljivih priča koje se kriju iza sportskih kulisa. Saznat ćete s kojim se sve izazovima PR-ovac mora susretati u sportu i kako se suočiti s komunikacijskim kriznim situacijama.

Za više informacija o predavanju pratite Facebook događaj.

Matija Grebenić i Nikolina Lednicki