eStudent Logo
Zašto čekati? Dođi i upoznaj svoje željeno radno mjesto!

Zašto čekati? Dođi i upoznaj svoje željeno radno mjesto!

Autor: Marijana Vujnović, 27. 01. 2020.

Tim Starter udruge eSTUDENT pod vodstvom Jelene Gerjević, Filipa Bukvića i Valentine Žugaj organizirao je Izlet na buduće radno mjesto. Radionica je održana 22. siječnja 2020. u Mediatoolkitu, poduzeću koje pruža usluge online media monitoringa & analyticsa te tako nudi ostalim zainteresiranim poduzećima mogućnost poboljšanja marketinške kampanje, strategije odnosa s javnošću te unaprjeđivanja vlastitog brenda. Na dvosatnoj radionici sudjelovali su predstavnici tima Starter, ostali članovi eSTUDENTa i svi zainteresirani studenti koji su se prethodno prijavili na ovu radionicu.  

Radionicu su vodili Matija Martek, marketinški menadžer Mediatoolkita, Ivana Ištvanović, Junior Sales Development te Dolores Šupljika, Junior Sales Development Representative koji su predstavili svoja radna mjesta i pobliže opisali što ono sve obuhvaća, ali i radna mjesta svojih kolega kako bi studentima u punom smislu predstavili način rada poduzeća. Objasnili su tijek nastanka Mediatoolkita, alata kojim se koriste za praćenje online medija te razvoj samog poduzeća, od njegovog nastanka, 2014. godine. Fokus radionice stavljen je na Sales, odnosno suvremene prodajne procese. Predavači su vodili studente kroz sve faze prodajnog lijevka te ih savjetovali kako ostvariti uspješnu prodaju u različitim kulturološkim kontekstima globalnog tržišta. Kako prepoznati potencijalnog kupca, razumjeti njegove potrebe, uspješno prezentirati i predstaviti svoj proizvod - u ovom slučaju, Mediatoolkit.

Zašto biti sudionik Izleta na buduće radno mjesto?

Projekt Izlet na buduće radno mjesto jedinstvena je prilika koja se pruža upravo studentima kako bi se mogli upoznati sa radom, radnom atmosferom i organizacijskom kulturom poduzeća koje ih interesira. Odlična prilika za sve proaktivne studente koji si na ovakav način mogu stvoriti mogućnost za nove poslovne prilike u budućnosti.

Sve zainteresirane studente pozivamo na idući Izlet na buduće radno mjesto koje će se održati u 404 Agency, 04. veljače u 14:00 sati, a kako su protekli prošli susreti možete vidjeti na linku. Mjesto i vrijeme održavanja budućih susreta i sve dodatne informacije vezane uz Izlet možete saznati i na stranicama eSTUDENT.hr, eSTUDENT newsletter i eSTUDENT facebook stranici. Također, potaknuti ovim susretom, želimo istaknuti kako će radionice biti uključene u svaki budući izlet.

 

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri