eStudent Logo
Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Zamjena za more: ljeto u Zagrebu i ove godine pune brojni festivali

Autor: Jana Huzjak, 10. 06. 2023.

Svako ljeto počinje s istim planom i ciljem - odlazak na more. Ponekad se ti planovi mogu izjaloviti pa je potrebno osigurati i poneki plan B. 

Iako se ljeto u Zagrebu za neke ne može mjeriti s bilo kojim ljetovanjem na moru, imamo rješenje za tebe u slučaju da ne ideš na more ili da vrijeme kada nisi na moru ispuniš zabavnim eventima i festivalima u Zagrebu. 

Baš Naš

Već dobro poznat festival i ove se godine održava u Zagrebu, ali na drugoj lokaciji. Ovogodišnje sunset izdanje festivala održava se na Bundeku od 1. do 18. lipnja. Ovaj festival pokriva sadržaj za sve željne partijanja, a i one kojima je do chillanja. Ponuda hrane i pića vrlo je bogata pa se možete rashladiti uz poneko ljetno piće, a i pojesti ako ogladnite. Glazbu pušta DJ, a može se dogoditi da vas omiljeni domaći izvođač iznenadi svojim nastupom. 

Beats&Bites

Ako si ljubitelj street fooda, obožavaš jesti ukusnu hranu s nogu, ovaj festival je stvoren za tebe. U Staroj Vlaškoj u Zagrebu održava se festival ukusne hrane od 8. do 17. lipnja. Uz izvrsne delicije biti će i zabavnih programa pa uz chillanje imati ćeš priliku odigrati beer pong, koju partiju bele ili se natjecati u mnogim kvizovima. 

Vinski grad

Ovaj festival ne održava se samo u Zagrebu, već i na tri druge lokacije; u Varaždinu, Rijeci i Puli. Čar ovog festivala je uživanje u raznim okusima vina koje ćete imati priliku probati od vrsnih vinara Hrvatske. Ovogodišnje izdanje u Zagrebu  počinje 9. lipnja, a završava 25. lipnja na trgu dr. Franje Tuđmana. Možete ponijeti svoju čašu za degustiranje ili na ulazu kupiti čašu, a na povratku je vratiti čime će vam i novac biti vraćen. Otkrijte koje vam vino, iz koje vinarije najviše odgovara i uživajte u blagodatima Hrvatske.

Ljeto kod Matoša

Dobra hrana, lagana čagica i koja knjigica, mogućnosti su festivala koji se održava na Mažurancu od 30. lipnja do 29. srpnja. Dok DJ pušta laganu muziku, možeš uživati u osvježavajućim pićima, a biti će osigurani i kulturno umjetnički programi te razni koncerti za sve uzraste.

Food truck festival

Na Jarunu se već tjedan dana održava prvi hrvatski street food festival. Uz laganu šetnju oko Jaruna imaš priliku okusiti kombinacije američke, fusion i hrvatske kuhinje. Festival traje do 18. lipnja, a cjelokupan festival oživljava DJ s vrhunskom glazbom. 

 

Saznaj više!

Više informacija o samoj udruzi eSTUDENT pronađi na web stranici i društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn. Prijavi se i na newsletter, ako želiš biti u tijeku sa svim novim događanjima koje ti eSTUDENT sprema.

 

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri