eStudent Logo
Upoznajte skupinu Project Management

Upoznajte skupinu Project Management

Autor: Jelena Bekić, 04. 09. 2023.

Uskoro počinje eSTUDENTov pristupni proces. Odaberi idealan tim za sebe u najvećoj studentskoj udruzi u Hrvatskoj i obogati se za jedno nezaboravno iskustvo. Udruga broji osam skupina, a prva s kojom ćemo vas upoznati je skupina Project Management. 

Odluči se za jedan od timova i prijavi se na naš pristupni proces!

Timovi

Skupina Project Management jedna je od većih skupina Udruge, a sastoji se od četiri tima. Timovi koji čine Project Management skupinu su Business, Data Science, Development i Engineering. Svaki tim zahtjeva dobru organizaciju, komunikativnost i kreativnost. Budući članovi ove skupine postat će dio projektnih timova koji kroz godinu organiziraju i provode natjecanja, radionice i još puno toga.

Svaki od timova organizira po jedno natjecanje. U Business području je to LUMEN Business natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva. Tim Dana Science organizira LUMEN Data Science natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka. Tim Development provodi LUMEN Development natjecanje koje je najveće studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija. Ako se odvažiš prijaviti za tim Engineering steći ćeš znanja o LUMEN Engineering natjecanju u izradi praktičnih rješenja u području elektrotehnike. No, ne trebate se uplašiti poslovnog dijela jer je on također protkan i zabavom.

Zašto se prijaviti?

Što sve članovi mogu očekivati od skupine Project Management otkrio nam je koordinator skupine Matej Galić

Budući članovi mogu očekivati prije svega jedno odlično iskustvo i puno novih poznanstava. Naučit će usavršiti svoje komunikacijske i organizacijske vještine, ali i vještine upravljanja vremenom i prezentacijske vještine koje će im puno značiti u budućem poslovnom životu. Surađivat će s raznim partnerima i natjecateljima, a organizirat će razne radionice i natjecanja.

Na pitanje zašto bi se trebali prijaviti na naš pristupni proces, Matej je odgovorio: „Prijavu u eSTUDENT bih opisao jednom riječju – prilika. Dobit ćeš priliku za unaprjeđenje svojih komunikacijskih i organizacijskih vještina, priliku za networking, ne samo s drugim članovima Udruge već i s drugim studentima koji se prijavljuju na naše aktivnosti, ali i s našim partnerima. Na taj način ti se i nudi prilika da nađeš posao baš u nekom od tih poduzeća. Uz sve to, imat ćeš priliku odlično se zabaviti i družiti s nama, a godina će ti proletjeti za tren oka. Veselimo se upoznati te!“

Za dodatne informacije i opširniju sliku čime se skupina bavi, pogledajte naš podcast u kojem su gostovali Matej Galić, koordinator same skupine i Martina Galović, voditeljica Data Science tima. 

Saznaj više!

Više informacija o samoj udruzi, pronađite na web stranici. Pratite nas i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Ne zaboravite se pretplatiti i na naš newsletter, ali isto tako i na Youtube kanal gdje će izlaziti i ostale epizode podcasta. 

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri