eStudent Logo
Upoznajte kreativce eSTUDENTa - Skupina Content Management

Upoznajte kreativce eSTUDENTa - Skupina Content Management

Autor: Paula Anić, 03. 10. 2021.

Prijave za nove članove eSTUDENTa polagano se bliže kraju. Ostalo je još nešto manje od tjedan dana, točnije do 7. listopada, da posjetiš našu stranicu, ispuniš case i prijaviš se za jedan od 20 timova. U nastavku ovog članka možeš saznati sve o još jednoj, vrlo bitnoj unutarnjoj skupini Udruge - Skupini Content Management.

Ova skupina stvorena je za kreativce koji žele usavršiti ili naučiti neke od najtraženijih vještina u 21. stoljeću. Riječ je o skupini koja je zaslužna za stvaranje svog sadržaja koji eSTUDENT plasira eksternoj javnosti Udruge.. Unutar ove skupine postoje četiri tima, Marketing, Multimedija, Vizualne komunikacije i Public Relations. Svi timovi zajedno brainstormaju o svakom većem koraku te sudjeluju na edukacijama i radionicama kako unutar Udruge, tako i s partnerima.

Marketing

Ovaj tim odgovoran je za plasiranje sadržaja na društvene mreže eSTUDENTa. To znači da se članovi tima Marketing bave copywritingom, odnosno smišljaju i pišu opise za Facebook i Instagram profile Udruge, raspisuju promo materijale te uređuju objave unutar Canve. Također, u suradnji s drugim timovima unutar skupine, sudjeluju u kreiranju offline i online kampanja za projekte unutar Udruge.

Ako si komunikativna osoba koja voli društvene mreže i provodi puno vremena na njima, ovo je tim za tebe. Kroz godinu ćeš naučiti voditi društvene mreže Udruge kao i mnoštvo ostalih korisnih vještina kroz iskustvo i podršku voditelja. 

Multimedija 

Ako si osoba zadužena za fotkanje svih slavlja i bitnih događaja u svojem okruženju, tim Multimedija je za tebe. Ovaj tim odgovoran je za zabilježavanje svih događaja i projekata te zajedno s ostalim timovima ove skupine sudjeluje u izgradnji identiteta Udruge. 

Osim toga, članovi ovog tima naučit će uređivati fotografije, snimati i uređivati videe kao i izrađivati 2D animacije. Predznanje i oprema za ovaj tim nisu potrebni, jedino što tražimo su volja i želja za radom.

Vizualne komunikacije

Ovaj tim zaslužan je za izradu svih online i offline materijala koji tvore vizualni identitet eSTUDENTa, primjerice upravo su oni zaslužni za izradu plakata, bookmarka i brošura za Pristupni proces.  Do finalnog proizvoda dolazi se suradnjom s ostalim timovima skupine. Tim o kojem je riječ jest Vizualne komunikacije.

Ako želiš nastaviti razvijati svoju kreativnost u friendly okruženju , posjeduješ smisao za estetiku i kompoziciju ovo je tim za tebe. Tijekom iduće akademske godine  moći ćeš sudjelovati i vidjeti svoje uratke kao lica kampanja za projekte unutar Udruge, popuniti portfolio te naučiti koristiti Photoshop, Illustrator i slične alate.

Public Relations

Zadnji od timova koji ćemo vam predstaviti unutar ove skupine je tim za odnose s javnošću odnosno Public Relations. Članovi ovog tima zaslužni su za pisanje članaka i blogova o svim projektima unutar Udruge koji se zatim objavljuju na web stranicu, uz što će naučiti programe poput CMSa i WorldPressa.

Također su zaslužni i za komunikaciju Udruge s medijima i akademskog zajednicom kroz medijska priopćenja i gostovanja. Uz to, članovi tima naučit će kako sastaviti adremu te što je to press clipping. Naposljetku, sudjelovanjem u ovom timu možeš naučiti uređivati i slati newslettere kroz Mailchimp program kao i voditi LinkedIn.

Prijavi se! Prijave za nove članove traju do 7. listopada. Sve o Udruzi možeš pročitati na webu, a nešto više o ostalim timovima saznaj ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a možeš se pretplatiti i nanewsletter.

 

Ostale objave

09. 10. 2021.

Drago mi je eSTUDENT panel održan u sva tri grada

Varaždin, Rijeka i Zagreb u tri su dana ugostili eSTUDENTe koji su podijelili svoja iskustva Udruge sa zainteresiranim studentima...

07. 10. 2021.

Intro into STARTER - postani ekspert za životopise i proces zapošljavanja

Oduvijek te zanimalo kako najbolje sastavit životopis i napisati motivacijsko pismo? U STARTER timovima možeš naučiti to i još pun...

05. 10. 2021.

LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

Oduvijek te zanimalo kako izgleda organizacija studentskog natjecanja od početka do kraja, pridruži se Project Management skupini ...

03. 10. 2021.

Kreativna si osoba koja voli društvene mreže, fotografiranje, izrađivanje vizuala ili pisanje, onda je ova skupina savršena za teb...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri