eStudent Logo
Upoznaj Informacijske tehnologije i postani našim novim članom

Upoznaj Informacijske tehnologije i postani našim novim članom

Autor: Lara Kovačević i Jelena Bekić, 07. 09. 2023.

Prijave za nove članove sve su bliže. Stoga, spremni dočekajte eSTUDENTov pristupni proces. Najveća studentska udruga u Hrvatskoj ima 8 skupina i 19 timova, a odabir koju skupinu odabrati i čiji član postati nije lako. 

Što su Informacijske tehnologije?

Informacijske tehnologije ujedno su i skupina i tim. Ovi računalni specijalci odgovorni su za postojanje upravo ove stranice na kojoj se nalaziš, ali i za brojne interne sustave zahvaljujući kojima međusobno komuniciramo. IT u konačnici ima za cilj pružati tehničku podršku za sve programe koje Udruga posjeduje, a koji se mogu svrstati u Informacijske tehnologije. Također, zbog njihove podrške na svim projektima koje timovi provode, oni konstantno komuniciraju s ostalim članovima iz drugih timova. 

Neki od većih projekata na kojima rade su Career Speed Dating i Business Matchmaker na kojima su prisutni od početka do samog kraja projekata. 

Zašto je IT baš za tebe?

Novu eSTUDENTovu godinu započeli smo ePODCASTom i tema nove epizode je upravo IT u kojoj koordinator (osoba koja je prošla avanture i člana i voditelja tog tima) govori što se očekuje od njihovog budućeg člana, koliko je predznanja potrebno, ali i što eSTUDENT može ponuditi tebi u daljnjem razvitku.

“Kao član možeš naučiti programske jezike kroz naše radionice, ali i kroz sam rad u timu te u konačnici možeš raditi na pravim aplikacijama i upoznavati se s bazama podataka i sa svime što je potrebno za izradu neke web aplikacije. Svima bih predložio da se prijave jer i oni koji nemaju velikog iskustva mogu iskoristiti ovu priliku kao uvod u programerski svijet. Tu ćete osjetiti kako je to raditi u timu, dobit ćete znanje o web aplikacijama i promjenama na webu, naučit ćete raditi u CMS sustavu i još puno toga. Definitivno možete očekivati puno znanja, ali i puno zabave”, objasnio nam je koordinator IT skupine, Edi Graovac

A na pitanje zašto se ove godine odlučio za koordinatora, odgovorio je: “U skupini sam ostao jer i dalje želim razvijati vještine i znanje koje se nadograđuje iz godine u godinu. Neke stvari koje sam otkrio kao voditelj sada otkrivam kao koordinator, dolazim do novih alata koje Udruga koristi, a dosta stvari koje naučim u Udruzi mogu primijeniti i u poslovnom svijetu što se doista cijeni.”

Za više detalja poslušaj naš podcast i postani našim članom. Vidimo se!

Saznaj više!

Više informacija o samoj udruzi i ostalim skupinama pronađi na našoj web stranici. Prisutni smo i na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatiti se i na naš newsletter, ali isto tako i na Youtube kanal gdje ćeš pronaći i ostale epizode podcasta.

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri