eStudent Logo
Turnir malog nogometa “Kopačka solidarnosi” pokazao velika srca sudionika

Turnir malog nogometa “Kopačka solidarnosi” pokazao velika srca sudionika

Autor: Marija Jurić, 03. 05. 2019.

Kopačka solidarnosti, dvodnevni malonogometni turnir kojeg organizira udruga eSTUDENT ove se godine održao  27. i 28. travnja u dvorani centra Vinko Bek. Na devetom po redu turniru studenti i poduzeća su, uz puno zabave i druženja odmarajući se od radnog tjedna u humanitarnom ozračju, nastojali prikupiti sredstva u dobrotvorne svrhe.

Na turniru se natjecalo najviše natjecatelja do sad, preko 150, a podržalo ih je oko 100-tinjak njihovih kolega, obitelji i prijatelja. Natjecatelji su bili podijeljeni u tri muške grupe od četiri ekipe te jedne ženske grupe od četiri ekipe. Grupu A činili su ekipe PwC, Ars Futura, Infobip i Rimac, u grupi B bile su ekipe INA, Bornfight, ZABA i Adacta, a ekipe KPMG, Undabot, eSTUDENT i Infinum činile su skupinu C. Ženska se grupa sastojala od eSTUDENT, Meritokrat, Infobip i ZABA ekipa. U napetom grupnom dijelu muške kategorije najboljima su se pokazale ekipe Infobip, Ars Futura, INA i KPMG, od kojih je razigravanjem zlatna medalja pripala Ars Futuri, srebro KMPG-u, dok je INA osvojila broncu. U ženskoj kategoriji najspretnijom ekipom se pokazala ekipa eSTUDENT zauzimajući prvo mjesto dok je drugo mjesto osvojila ZABA, a treće Infobip.,Cilj ovogodišnje Kopačke solidarnosti bio je skupiti sredstva namijenjena Centru za slijepe i slabovidne “Vinko Bek”, a prikupljeno je 40 tisuća kuna donacija koje će se u narednom mjesecu uložiti u nabavu nove potrebne didaktičke opreme za slijepu djecu i odrasle s kojom se mogu lakše naučiti snalaziti u prostoru te prilagoditi se životu u svojoj okolini i tako im omogućiti kvalitetniju naobrazbu i prilagođavanje životu.

Zahvaljujemo se svim sudionicima na doprinosu ovoj humanitarnoj akciji te sponzorima koji su poduprijeli događaj svojim donacijama proizvoda: Jamnica, Nestlé, Dukat, Pek-Snack i ZONA ZABAVE d.o.o., Restoran Prosikito, Pancho & Toro – Pizzeria & Catering, Pizzeria Stari Zagreb, Zlatna Kuna by Cusa, Catering Sas.

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri