eStudent Logo
Tim Informacijske tehnologije: stručnjaci koji pružaju tehničku podršku svim projektima Udruge

Tim Informacijske tehnologije: stručnjaci koji pružaju tehničku podršku svim projektima Udruge

Autor: Dora Badurina, 07. 07. 2022.

IT je unutarnji tim eSTUDENTa koji pruža tehničku podršku svim projektima Udruge. Njihov je glavni zadatak održavati aplikacije, službenu stranicu eSTUDENTa i raditi velik broj jotformi. Imaju dva voditelja i koordinatora, 13 članova i puno spretnosti!

Kada smo ih upitali što su glavne asocijacije na njihov tim odgovorili su nam: Glavne asocijacije na naš tim sigurno su laptopi, neka HC programska sučelja, hakerske sheme i slično. No, mi ne hakiramo ništa, ne razbijamo Pentagon i slično, već samo ispravljamo greške koje nam jave drugi timovi i eventualno prepisujemo aplikacije iz programa u program

Ono po čemu se ovaj tim razlikuje od ostalih timova je način rada. Većinu svojih zadataka mogu raditi on remote te nemaju svoje projekte. Jedini su tim koji pruža tehničku podršku, stoga je od samog početka eSTUDENTove godine pred njima veliki zadatak

Što možeš naučiti u ovom timu?

IT tim odlično je iskustvo za svakog studenta koji želi usvojiti osnovne programerske vještine i iskusiti kako uspješno raditi u timu. Isto tako, kako djelovati u stresnim situacijama i uspjeti ostati profesionalan. Članovi su izdvojili kako je zapravo najlakši način nošenja sa stresom pokušati pronaći drugi način rješavanja problema.

Postani novi član IT tima!

Da biste postali članom IT-ja ne trebate imati puno predznanja, samo volju i želju za učenjem. Današnji nam je način života omogućio dostupnost znanja kao nikad do sada. U slučaju da nemate predznanja u programiranju i upravljanju aplikacijama, velik broj informacija možete pronaći na internetu i dobiti iskustvo rada u timu od 13 ljudi.

Bit ćete bogatiji za jedno jako lijepo iskustvo, upoznat ćete veliki broj ljudi i napraviti prvi korak prema formiranju samih sebe. To je iskustvo kojega ćete tek kasnije postati svjesni i biti zahvalni na njemu. Tako da, samo naprijed!, rekla je voditeljica IT tima.

Više informacija o ostalim timovima ili nadolazećim projektima i aktivnostima Udruge možeš pronaći na našoj web stranici ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn. Prijavi se na naš newsletter ako želiš biti u tijeku sa svim događanjima koje ti sprema eSTUDENT!

Ostale objave

10. 08. 2022.

Sol na koži i ljeto na velikom i malom platnu

Osim kupanja i sunčanja dugi ljetni dani kao da su stvoreni za bezbrižno uživanje u filmovima i serijama u debeloj hladovini.

31. 07. 2022.

Ljeto je, a ti si se našao/la u Zagrebu? Kako ispuniti vrijeme u vrućem i praznom gradu?

Možda je more daleko, ali niz prilika za super provod je nadohvat ruke!

26. 07. 2022.

Govorni imidž na razgovoru za posao

Na što sve trebamo paziti prilikom razgovora za posao?

19. 07. 2022.

Računovodstvo i financije: Računi, troškovnici, još računa,... i kreativni izleti iz rutine!

Osim što odlično barataju računima i izradom evidencija, RiFovce krase vještine poslovne komunikacije, kreativnost i zajedništvo! ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri