eStudent Logo
Što je “Pikosvir”? Dođi na LUMEN Engineering radionicu i saznaj!

Što je “Pikosvir”? Dođi na LUMEN Engineering radionicu i saznaj!

Autor: Zita Treščec, 19. 05. 2023.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od završnice jednog od najvećih regionalnih natjecanja iz područja elektrotehnike - natjecanja pod nazivom LUMEN Engineering koji organizira studentska udruga eSTUDENT.

Prisjetimo se, LUMEN Engineering edukativno je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike. Cilj projekta je potaknuti studente i studentice iz ovog STEM područja da na kreativan način, samostalnim razvijanjem idejnih i praktičnih rješenja na zadanu temu, pokažu svoje znanje i talent. 

Ovo natjecanje jedinstveno je na području hrvatske što ga čini još atraktivnijim natjecateljima, ali i brojnim partnerima i prijateljima projekta. Baš oni, osim financijski, pomažu projekt i kroz razne radionice namijenjene studentima, a jedna takva bit će održana 25. svibnja od 17 do 19 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Radionicu će održati prijatelji projekta Ivica Marjanović i Davor Cihlar, a tema radionice je “Pikosvir” - minijaturni analogni elektronički glazbeni instrument s klavijaturom koja se svira kontaktnom olovkom, odnosno stilusom. 

Za sudjelovanje u radionici potrebno je samo ispuniti prijavu na linku, a ona je otvorena za sve zainteresirane studente i studentice.

Saznaj više!

Više informacija o svakom LUMEN natjecanju ili više o samoj Udruzi možeš pronaći na našoj web stranici. Prati nas i na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i LinkedIn, a kako ti ne bi promaknule novosti vezane uz rad Udruge, pretplati se i na naš newsletter

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri