eStudent Logo
Što je “Pikosvir”? Dođi na LUMEN Engineering radionicu i saznaj!

Što je “Pikosvir”? Dođi na LUMEN Engineering radionicu i saznaj!

Autor: Zita Treščec, 19. 05. 2023.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od završnice jednog od najvećih regionalnih natjecanja iz područja elektrotehnike - natjecanja pod nazivom LUMEN Engineering koji organizira studentska udruga eSTUDENT.

Prisjetimo se, LUMEN Engineering edukativno je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike. Cilj projekta je potaknuti studente i studentice iz ovog STEM područja da na kreativan način, samostalnim razvijanjem idejnih i praktičnih rješenja na zadanu temu, pokažu svoje znanje i talent. 

Ovo natjecanje jedinstveno je na području hrvatske što ga čini još atraktivnijim natjecateljima, ali i brojnim partnerima i prijateljima projekta. Baš oni, osim financijski, pomažu projekt i kroz razne radionice namijenjene studentima, a jedna takva bit će održana 25. svibnja od 17 do 19 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Radionicu će održati prijatelji projekta Ivica Marjanović i Davor Cihlar, a tema radionice je “Pikosvir” - minijaturni analogni elektronički glazbeni instrument s klavijaturom koja se svira kontaktnom olovkom, odnosno stilusom. 

Za sudjelovanje u radionici potrebno je samo ispuniti prijavu na linku, a ona je otvorena za sve zainteresirane studente i studentice.

Saznaj više!

Više informacija o svakom LUMEN natjecanju ili više o samoj Udruzi možeš pronaći na našoj web stranici. Prati nas i na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i LinkedIn, a kako ti ne bi promaknule novosti vezane uz rad Udruge, pretplati se i na naš newsletter

Ostale objave

27. 05. 2023.

Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

KPMG je međunarodna mreža revizijskih, poreznih i savjetodavnih poduzeća s korijenima koji sežu u 19. stoljeće.

26. 05. 2023.

S prvim zrakama sunca dolaze i prvi znakovi neproduktivnosti? Ne mora biti tako!

Ako produktivnost ljeti nije ni tvoja jača strana, baci oko na nekoliko savjeta kako se uspjeti odmoriti, ali i zadržati pravu doz...

25. 05. 2023.

Zavirite u radionice Zelenog eMJESECa

Provjerite kako su protekle zanimljive radionice na temu ekologije.

25. 05. 2023.

Održana je peta radionica LUMEN Data Science na temu: Data Science - Approaches and Processes

Bliži se LUMEN završnica, a prije nje, pročitaj izvještaj s posljednje Data Science radionice

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri