eStudent Logo
STARTER te vodi u PLIVU!

STARTER te vodi u PLIVU!

Autor: Lucia Jezerčić, 15. 11. 2022.

Dobiti priliku vidjeti kako neko veliko poduzeće funkcionira iznutra ne dobije mnogo studenata. Na sreću, tu je projekt eSTUDENTa Izlet na buduće radno mjesto (IBRM) koji nudi jedinstvenu priliku svim zainteresiranim studenticama i studentima da posjete potencijalne buduće poslodavce.

Mjesto drugog po redu ovogodišnjeg susreta studenata i poslodavca je PLIVA. Izleta će se održati 25. studenog 2022. godine od 13 do 15 sati na lokaciji tvrtke Pliva d.d. Prilaz Baruna Filipovića 25 (Upravna zgrada), a tema je “Pliva: Globalni Tevin IT centar i mogućnosti za studente”.

Studentice i studenti studija s IT područja, na Izlet na buduće radno mjesto prijavite se klikom na poveznicu!

Na Izletu će prvo riječi biti o Plivi i Tevinom globalnom IT centru u Hrvatskoj, a zatim će studenticama i studentima biti omogućeno da se uključe s prijavama on-the-spot za IT Teva Academy u Zagrebu. Održat će se i izlaganje te mini radionice stručnjaka s područja IT-ija na temu MES-a (jedan od najkompleksnijih sustava u farmaceutskoj industriji) i Digitalne transformacije u Plivi/Tevi gdje će studenti imati priliku saznati nešto više o putu od početnika do certificiranog tehnološkog konzultanta.

Projekt IBRM pod okriljem je tima STARTER kojemu je glavna zadaća studente upoznati s poduzećima i dočarati im radno mjesto i atmosferu na istom. Kroz razne radionice i zadatke studenti imaju mogućnost pokazati svoja znanja i sposobnosti te se prikazati poslodavcima u najboljem svjetlu. Ne propusti ovu priliku ako studiraš na studiju IT područja i prijavi se!

Za više informacija o radu Udruge, posjetite našu web stranicu ili društvene mreže Facebook, Instagram i LinkedIn. Kako ne biste propustili novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplatite se na naš newsletter.

Ostale objave

30. 11. 2022.

Što ti je činiti kako bi pronašao/la studentski posao u struci?

Studentski posao u struci odlično je rješenje za sve studente kojima fakultet ne nudi studentsku praksu.

30. 11. 2022.

Otvorene prijave za CSR in spotlight: “Spot greener, spot better“

Zainteresirani studenti dijelom projekta mogu postati prijavom do 9. prosinca

27. 11. 2022.

PLIVA: Lokalni posao s globalnom karijerom

Zaposlenici PLIVE i Teva grupe ugostili su studente kako bih ih upoznali s IT dijelom ovog farmaceutskog poduzeća

23. 11. 2022.

Psihoterapija s Instagrama: širenje svijesti ili veličanje mentalnih oboljenja?

Društvene mreže postaju glavni izvor informiranja, bilo o znanosti, politici ili popularnoj kulturi, ali gdje podvući crtu?

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri