eStudent Logo
Skupine koje grade ePRIČU iznutra

Skupine koje grade ePRIČU iznutra

Autor: Anamaria Bilić, 08. 10. 2020.

Prijave za najveću studentsku udrugu otvorene su još samo malo, ne dopusti da ti svijet prilika pobjegne i prijavi se! Kao šlag na torti opisat ćemo ti tri skupine bez kojih eSTUDENT ne bi bio to što je, a to su skupine Content Management, Informacijske tehnologije te Ljudski potencijali.

Skupina Content Management

U ovoj skupini djeluju četiri tima: Marketing, Public Relations & Event Management, Multimedija te Vizualne komunikacije, a njihov zadatak je kreiranje offline i online kampanja svih projekata Udruge. Ako te zanima digitalni marketing, mediji, ilustracije te fotografija ova skupina ima tim za tebe.

Marketing je tim koji upravlja društvenim mrežama, odnosno Facebook i Instagram profilima, a kako sami kažu ponekad se čini da one upravljaju njima. U timu ćeš naučiti kreirati zanimljive i upečatljive objave, što možeš iskoristiti i za poboljšanje osobnih profila na društvenim mrežama. Također, raspisivat ćeš vizuale te kreirati sadržaj koji je u skladu s vizualnim identitetima projekta i sudjelovati na brojnim edukacijama i radionicama.

U timu Public Relations & Event Management možeš izraziti svoju kreativnost u pisanju članaka i blogova, a kroz suradnju i komunikaciju s novinarima i eksternom javnošću gradiš imidž Udruge. S druge strane sudjeluješ u organizaciji događaja poput velikog otvorenja i završnice LUMEN natjecanja te Sum Upa, koji je kruna na kraju akademske godine, odnosno slavlje svih odlično odrađenih projekata. Tako upoznaješ uzbudljiv i nepredvidljiv svijet event managementa. PR&EM pomaže i studentima kroz projekt pod nazivom Vodič za brucoše, a to je aplikacija na kojoj studenti mogu pronaći jako puno potrebnih informacija i savjeta.

Multimedija je tim koji se brine da svi trenutci kroz godinu ostanu zabilježeni zauvijek. Oni su ti koji fotić uvijek imaju uz sebe te rade prefora fotke i video sadržaje. Članovi sudjeluju na mnogim radionicama i edukacijama te tako proširuju svoje znanje.

Vizualne komunikacije daju poseban i jedinstven vizualni identitet svim projektima unutar eSTUDENTa. Ako želiš izraziti svoju kreativnost, popuniti portfolio odličnim sadržajem te naučiti Photoshop, Illustrator i slične alate, VK je savršen tim za tebe.

Skupina Ljudski potencijali

Skupina Ljudski potencijali sadržava timove Entertainment team i Evaluacije, a njihov posao je interakcija, komunikacija i suradnja unutar same Udruge. 

Entertainment team je dobra duša eSTUDENTa, oni organiziraju razna interna, tematska druženja članova, casuale, zabave i najbolje team buildinge na svijetu pomoću kojih brine o tome da se članovi zbliže i zabave. Naučit ćeš organizirati evente od prvog do zadnjeg detalje i uz to se odlično zabaviti.

Evaluacije su tu da se brinu o zadovoljstvu članova te njihov rast i razvoj unutar Udruge. Članstvom u ovom timu naučit ćeš izrađivati evaluirati ankete, pisati i slati interni newsletter te organizirati edukativne radionice u suradnji s partnerima Udruge.

Skupina Informacijske tehnologije

Informacijske tehnologije je ujedno i skupina i tim, bez njihove tehničke podrške i brojnih eAPLIKACIJA, koje koristimo na svim projektima i interno, Udruga zasigurno ne bi funkcionirala. Članstvom unutar ovog tima pokazat ćeš što znaš, usavršit, ali i proširiti svoje znanje sudjelovanjem na brojnim radionicama i edukacijama.

Prijavi se do 9. listopada do 23:59! Više o Udruzi možeš pronaći na webu, a detaljne opise svih timova pronađi ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku i Instagramu, a možeš se pretplatiti i na newsletter.

Ostale objave

27. 11. 2021.

Virtualni izlet u British American Tobacco, jednu od najpoznatijih multinacionalnih kompanija

STARTER nam je organizirao prvi ovogodišnji IBRM. Saznajte što su studenti naučili o BAT-u u sljedećem članku

12. 11. 2021.

Počela je nova eSTUDENT godina!

4. studenog svečanom skupštinom na FER-u otvorili smo 18. eGODINU i priredili dobrodošlicu novim članovima

02. 11. 2021.

Save the Date: postani dio Career Speed Datinga 2021.

Do 19. studenog prijavi se na Career Speed Dating i stvori si priliku za praksu ili posao!

21. 10. 2021.

Otvorene prijave za LUMEN Business partnerska poduzeća

Prijavite svoje poduzeće na jedinstveno LUMEN Business studentsko natjecanje posvećeno rješavanju poslovnih slučajeva

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri