eStudent Logo
Skupine koje grade ePRIČU iznutra

Skupine koje grade ePRIČU iznutra

Autor: Anamaria Bilić, 08. 10. 2020.

Prijave za najveću studentsku udrugu otvorene su još samo malo, ne dopusti da ti svijet prilika pobjegne i prijavi se! Kao šlag na torti opisat ćemo ti tri skupine bez kojih eSTUDENT ne bi bio to što je, a to su skupine Content Management, Informacijske tehnologije te Ljudski potencijali.

Skupina Content Management

U ovoj skupini djeluju četiri tima: Marketing, Public Relations & Event Management, Multimedija te Vizualne komunikacije, a njihov zadatak je kreiranje offline i online kampanja svih projekata Udruge. Ako te zanima digitalni marketing, mediji, ilustracije te fotografija ova skupina ima tim za tebe.

Marketing je tim koji upravlja društvenim mrežama, odnosno Facebook i Instagram profilima, a kako sami kažu ponekad se čini da one upravljaju njima. U timu ćeš naučiti kreirati zanimljive i upečatljive objave, što možeš iskoristiti i za poboljšanje osobnih profila na društvenim mrežama. Također, raspisivat ćeš vizuale te kreirati sadržaj koji je u skladu s vizualnim identitetima projekta i sudjelovati na brojnim edukacijama i radionicama.

U timu Public Relations & Event Management možeš izraziti svoju kreativnost u pisanju članaka i blogova, a kroz suradnju i komunikaciju s novinarima i eksternom javnošću gradiš imidž Udruge. S druge strane sudjeluješ u organizaciji događaja poput velikog otvorenja i završnice LUMEN natjecanja te Sum Upa, koji je kruna na kraju akademske godine, odnosno slavlje svih odlično odrađenih projekata. Tako upoznaješ uzbudljiv i nepredvidljiv svijet event managementa. PR&EM pomaže i studentima kroz projekt pod nazivom Vodič za brucoše, a to je aplikacija na kojoj studenti mogu pronaći jako puno potrebnih informacija i savjeta.

Multimedija je tim koji se brine da svi trenutci kroz godinu ostanu zabilježeni zauvijek. Oni su ti koji fotić uvijek imaju uz sebe te rade prefora fotke i video sadržaje. Članovi sudjeluju na mnogim radionicama i edukacijama te tako proširuju svoje znanje.

Vizualne komunikacije daju poseban i jedinstven vizualni identitet svim projektima unutar eSTUDENTa. Ako želiš izraziti svoju kreativnost, popuniti portfolio odličnim sadržajem te naučiti Photoshop, Illustrator i slične alate, VK je savršen tim za tebe.

Skupina Ljudski potencijali

Skupina Ljudski potencijali sadržava timove Entertainment team i Evaluacije, a njihov posao je interakcija, komunikacija i suradnja unutar same Udruge. 

Entertainment team je dobra duša eSTUDENTa, oni organiziraju razna interna, tematska druženja članova, casuale, zabave i najbolje team buildinge na svijetu pomoću kojih brine o tome da se članovi zbliže i zabave. Naučit ćeš organizirati evente od prvog do zadnjeg detalje i uz to se odlično zabaviti.

Evaluacije su tu da se brinu o zadovoljstvu članova te njihov rast i razvoj unutar Udruge. Članstvom u ovom timu naučit ćeš izrađivati evaluirati ankete, pisati i slati interni newsletter te organizirati edukativne radionice u suradnji s partnerima Udruge.

Skupina Informacijske tehnologije

Informacijske tehnologije je ujedno i skupina i tim, bez njihove tehničke podrške i brojnih eAPLIKACIJA, koje koristimo na svim projektima i interno, Udruga zasigurno ne bi funkcionirala. Članstvom unutar ovog tima pokazat ćeš što znaš, usavršit, ali i proširiti svoje znanje sudjelovanjem na brojnim radionicama i edukacijama.

Prijavi se do 9. listopada do 23:59! Više o Udruzi možeš pronaći na webu, a detaljne opise svih timova pronađi ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku i Instagramu, a možeš se pretplatiti i na newsletter.

Ostale objave

10. 10. 2020.

Rijeka i Zagreb uživali u Drago mi je eSTUDENT panelima

Studenti u Zagrebu i Rijeci imali su priliku čuti sve o Udruzi u ugodnoj i opuštenoj atmosferi

08. 10. 2020.

Tri skupine bez kojih eSTUDENT ne bi bio ono što je - Content Management, Ljudski potencijali i Informacijske tehnologije

06. 10. 2020.

Skupina Project Management ima tim za tebe

Intervju s Katarinom Ditrih i Tinom Palekom, koordinatoricama Skupine.

04. 10. 2020.

How to STARTER - otkrij čari procesa zapošljavanja

Tim STARTER pruža ti savršen balans učenja i organizacije projekata vezanih uz proces zapošljavanja.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri