eStudent Logo
 Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Autor: Jana Huzjak, 31. 01. 2023.

Otvorene su prijave za ovogodišnje izdanje natjecanja LUMEN Development. Prijave za natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija počele su 20.01. te se svi zainteresirani studenti/ice mogu prijaviti najkasnije do 10.02. putem linka

LUMEN Development natjecanje je koje od studenata/ica zahtjeva iskazivanje svojih dizajnerskih, programskih i prezentacijskih vještina u stvaranju web i mobilnih aplikacija. Nosi titulu najvećeg i jedinog natjecanja takvog tipa u Republici Hrvatskoj i regiji, a prethodnik mu je App Start Contest.

Kroz natjecanje, studenti/ice će imati priliku sudjelovati na raznim radionicama koje će im pomoći kroz sve procese natjecanja kako bi svoje vještine doveli do još višeg nivoa.

Potencijalni suradnici za studente

Udruga eSTUDENT svake godine surađuje s pojedinim poduzećima koja se bave područjem koje je usko vezano uz tematiku natjecanja. Time se studentima/icama nude izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti.

Na ovogodišnjem natjecanju LUMEN Development neće nedostajati kompetetnih i valjanih savjeta jer će jedan od suradnika biti tvrtka Little Code koja nudi usluge razvoja softvera u punom ciklusu za podršku klijentima koji posjeduju preferencije za stvaranje novih mobilnih, web, stolnih i IoT aplikacija. 

Ars Futura agencija je koja je sa svojim radom počela  2013. godine, a temeljna njihova značajka je pretvaranje ideja u proizvode. Studenti/ice će, uz moguću pripomoć Ars future, svoje dizajnerske vještine unaprijediti jer se njihov rad bazira na digitalnom dizajnu i razvoju. 

Kompanija koja posluje u 60 zemalja svijeta i čiji rad nudi IT rješenja za sve sektore gospodarstva poznata je po imenu Asseco grupa. Bave se proizvodnjom i razvojem softvera te će studentima/icama zasigurno biti od pomoći kada krenu u razvijanje i realiziranje svojih vlastitih ideja.

Jedna od surađujućih kompanija s eSTUDENTom je i međunarodna tvrtka Tacta. Način rada koncipiran im je na razvoju softvera i kodiranju što studentima/icama uvelike može pružati svojevrsnu praksu i mogućnost za širenjem znanja koje će im biti potrebno kod zapošljavanja u IT sektoru.

Za programska rješenja, informacijske sadržaje, tehnološke, razvojne, stručne, inženjerske i projektantske usluge, tu je i tvrtka GDi. Tvrtka posluje preko 25 godina i  srednje-europski je lider u svom području. 

Undabot je tehnološka tvrtka koja kreira rješenja za web i end-to-end mobilnih aplikacija pa im rad u development području nije stran. Mnogim studentima/icama biti će uzor uz ostale kompanije, a i pomoćnik u natjecanju. 

Tvrtka koja je počela kao trgovina za dizajn, a danas bilježi velike uspjehe vlastitog razvoja naziva se Five. Pruža usluge marketinga, dizajna proizvoda i razvoja softvera što može zadovoljiti različite interese ne samo kod studenata/ica nego i općenito.

mSTART tvrtka koja će također pripomoći studentima/icama u stvaranju web ili mobilnih aplikacija, nudi šaroliku paletu rješenja za područja iz svakodnevnog života kao što je internetska trgovina, platni promet, infrastrukturu, poslovnog izvještavanja i analitike.

Pomoć pri izradi web rješenja za poboljšanje korisničkog iskustva nudi kompanija Netgen. Mnogi studenti/ice moći će raditi s njima na svojoj ideji koja bi ih mogla dovesti do pobjede ili do budućeg radnog mjesta.

Posljednje poduzeće koje će sudjelovati na natjecanju kao partner jest Microblink koja izrađuje AI proizvode bazirane na računalnom vidu. Tvrtka koja pojednostavljuje unos podataka u mobilne i web aplikacije što će studentima/icama biti izrazito od pomoći na samom natjecanju.

Prijavi se!

Uz ovakvu ponudu suradnika na natjecanju, nećeš ostati zakinut/a znanjem, dapače još više ćeš razviti svoje postojeće vještine koje ćeš koristiti u budućnosti zato se prijavi putem linka jer prijave traju do 10.02.

Saznaj više!

Ako te zanima još ovakvih studentskih natjecanja, mnogi projekti, radionice i predavanja namijenjenih studentima, pretplati se na naš newsletter, a možeš nas i zapratiti na našem Facebook, Instagram i LinkedIn profilu ili pratiti na web stranici udruge eSTUDENT.

Ostale objave

01. 03. 2024.

Ko da je rođendan – naša najveća proslava godine!

Pripremite se za nezaboravnu proslavu jer eSTUDENT slavi svoj 20. rođendan!

28. 02. 2024.

Kuda za vikend?!

Od jazza i soula, preko rocka i metala pa sve do techna i reggaetona… Gdje izaći ako ti je dosta „žaruljica“?

26. 02. 2024.

Studenti i studentice! Priprema, pozor jer prijave za Accounting Battle počinju - SAD!

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na šesto izdanje natjecanja Accounting Battle!

22. 02. 2024.

Na trećem Izletu upoznali smo PwC Hrvatska

Na trećem Izletu na buduće radno mjesto ugostio nas je PwC Hrvatska gdje su nam otkrili kako funkcioniraju

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri