eStudent Logo
Simple and green; nauči kako lagano postati vegan!

Simple and green; nauči kako lagano postati vegan!

Autor: Paula Anić, 06. 03. 2020.

Jedna od novogodišnjih odluka ti je bila da se zdravije hraniš i unosiš više hranjivih namjernica, no nikako da kreneš s realizacijom tog plana? Našao/la si bezbroj opravdanja za to što se nekoliko puta tjedno hraniš u lancima brze prehrane? Privlači te ideja da postaneš vegan ili vegetarijanac, ali niste siguran hoće li to biti zdravo za tvoj organizam?

Ako si se pronašao/la u nekim od ovih pitanja, radionica u organizaciji „Mozak voli zdravo“ pod nazivom „Zdrava prehrana u praksi“ kao stvorena je za tebe. U petak, 13. ožujka s početkom u 17h u družionici Cvjetnog naselja pridruži se ostalim studentima koji muku muče s istim problemima, nauči nešto novo te se zasladi budući da će na kraju radionice biti i degustacije. Radionicu će voditi Jelena Tomašević, pokretačica veganskog restorana u Zagrebu, Simple Green koji je osnovan s ciljem da bude jednostavna i brza zamjena za kantine brojnih zagrebačkih ureda. Osnovan 2016.g., Simple Green, je ove godine proširio svoju ponudu te se sada mogu pohvaliti kako su jedina bezglutenska i veganska pekarnica u Zagrebu.

Link za prijavu na radionicu se nalazi ovdje, a ako te zanima još nešto o Jeleni ili Simple Greenu, u nastavu smo ostavili linkove za njezin Facebook i Instagram profil, kao i službenu stranicu restorana. 

Ova kao i ostale radionice koje je organizirao “Mozak voli zdravo” samo su jedan dio onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje studentske dane! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prijavi se na naš newsletter ili nas prati na Facebook i Instagram profilu.

Ostale objave

08. 04. 2020.

Retro is back!

Retro stil se vraća u modu, a ni eSTUDENT ne zaostaje za trendovima

07. 04. 2020.

Nema straha i boli, dok nas zajedništvo vodi!

Par savjeta kako i ti možeš pridonijeti ovoj borbi protiv koronavirusa

06. 04. 2020.

Otvaranje obrta je jednostavno - eSTUDENT zna kako!

Sve što trebaš znati na jednom mjestu!

03. 04. 2020.

Utjecaj vježbanja na mentalno zdravlje

Pitaš se kako vježbanje pridonosi zdravlju čovjekove psihe? Saznaj u idućem članku!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri