eStudent Logo
Simple and green; nauči kako lagano postati vegan!

Simple and green; nauči kako lagano postati vegan!

Autor: Paula Anić, 06. 03. 2020.

Jedna od novogodišnjih odluka ti je bila da se zdravije hraniš i unosiš više hranjivih namjernica, no nikako da kreneš s realizacijom tog plana? Našao/la si bezbroj opravdanja za to što se nekoliko puta tjedno hraniš u lancima brze prehrane? Privlači te ideja da postaneš vegan ili vegetarijanac, ali niste siguran hoće li to biti zdravo za tvoj organizam?

Ako si se pronašao/la u nekim od ovih pitanja, radionica u organizaciji „Mozak voli zdravo“ pod nazivom „Zdrava prehrana u praksi“ kao stvorena je za tebe. U petak, 13. ožujka s početkom u 17h u družionici Cvjetnog naselja pridruži se ostalim studentima koji muku muče s istim problemima, nauči nešto novo te se zasladi budući da će na kraju radionice biti i degustacije. Radionicu će voditi Jelena Tomašević, pokretačica veganskog restorana u Zagrebu, Simple Green koji je osnovan s ciljem da bude jednostavna i brza zamjena za kantine brojnih zagrebačkih ureda. Osnovan 2016.g., Simple Green, je ove godine proširio svoju ponudu te se sada mogu pohvaliti kako su jedina bezglutenska i veganska pekarnica u Zagrebu.

Link za prijavu na radionicu se nalazi ovdje, a ako te zanima još nešto o Jeleni ili Simple Greenu, u nastavu smo ostavili linkove za njezin Facebook i Instagram profil, kao i službenu stranicu restorana. 

Ova kao i ostale radionice koje je organizirao “Mozak voli zdravo” samo su jedan dio onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje studentske dane! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prijavi se na naš newsletter ili nas prati na Facebook i Instagram profilu.

Ostale objave

30. 06. 2020.

eSTUDENT opremio potrebite školarce!

Prikupljeno 2600 komada školskog pribora!

10. 06. 2020.

Kipići Zlatnog indeksa su dodijeljeni!

eSTUDENT već desetu godinu zaredom nagrađuje najbolja društveno odgovorna poduzeća.

08. 06. 2020.

LUMENi su pronađeni!

Ovogodišnja velika završnica LUMEN natjecana je održana, a sve o finalistima i pobjednicima možete pronaći ovdje!

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri