eStudent Logo
Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

Autor: Paola Božiković, 27. 05. 2023.

LUMEN Business jedno je od četiri područja LUMEN natjecanja. Cilj natjecanja je ostvarivanje suradnje između proaktivnih studenata/ica i poduzeća, a partneri ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja su GDi, PBZ, L’Oréal i KPMG.

U današnjem globaliziranom poslovnom okruženju, tvrtke se suočavaju s brojnim izazovima. Za uspjeh je potrebno imati pouzdane partnere koji mogu pružiti stručno znanje i podršku. Jedno od vodećih poduzeća u tom području je KPMG. 

KPMG je međunarodna mreža revizijskih, poreznih i savjetodavnih poduzeća s korijenima koji sežu u 19. stoljeće. Ime KPMG dolazi od četiri osnivača: Klynveld, Peat, Marwick i Goerdeler. Ovi su poduzetnici u svojim zemljama osnovali revizijske tvrtke koje su s vremenom narasle i spojile se u ono što danas znamo kao KPMG.

Usluge

KPMG pruža širok spektar usluga koje obuhvaćaju reviziju, poreze, savjetovanje o poslovanju, financijsko upravljanje, rizik i usklađenost te tehnologiju. Kroz svoje revizijske usluge, KPMG pomaže tvrtkama u provjeri financijskih izvještaja kako bi se osigurala transparentnost i pouzdanost informacija. Porezno savjetovanje pruža stručne savjete o poreznim strategijama i optimizaciji poreznih obveza. Savjetovanje o poslovanju obuhvaća širok spektar usluga, poput strategije, transformacije poslovnih procesa i upravljanja rizikom. Financijsko upravljanje pruža podršku u optimizaciji financijskih procesa i poboljšanju performansi, a usluge rizika i usklađenosti pomažu tvrtkama u identifikaciji i upravljanju rizicima te usklađivanju s propisima. KPMG također nudi usluge vezane uz tehnologiju, poput kibernetičke sigurnosti, analitike podataka i digitalne transformacije.

Vrijednosti poduzeća

KPMG je utemeljen na jakim vrijednostima koje čine srž njihovog rada. Te vrijednosti uključuju integritet, profesionalnost, kvalitetu, inovaciju i suradnju. Osim navedenih vrijednosti, KPMG također pridaje veliku važnost i drugim aspektima koji oblikuju njihov rad i odnos s klijentima kao na primjer održivost, globalna istraživanja i izvještaji, obrazovanje i razvoj zaposlenika te digitalna transformacija.

Globalna prisutnost

KPMG ima snažnu globalnu prisutnost s utočištem u Amsterdamu. Kroz svoju mrežu od preko 200.000 stručnjaka u preko 150 zemalja, KPMG pruža usluge širokom spektru klijenata, od malih i srednjih poduzeća do velikih multinacionalnih korporacija. Njihove usluge obuhvaćaju sve aspekte poslovanja, pružajući klijentima stručne savjete i podršku. Kroz inovaciju i tehnologiju, KPMG ostaje na čelu industrije, prilagođavajući se mijenjajućim potrebama klijenata i pomažući im da ostvare svoje poslovne ciljeve. 

Saznaj više! 

Ako želiš biti u tijeku sa svim novim događajima koje organiziramo, zaprati nas na Instagramu, pretplati se na naš newsletter, i prati sve što objavljujemo na webuFacebooku i LinkedInu!

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri